JPR Reizen

Weekendje Weg

Wilt u een goedkoop en tevens relax weekendje weg? Geen probleem, want via de ons website vind u vele voordelige en leuke weekendjes weg binnen en buiten Europa. Maak hieronder uw keuze uit de beste en meest voordelige reisorganisaties voor uw welverdiende weekendje weg.

Klik hier voor Weekendje Weg vanaf België
Klik hier voor Weekendje Weg vanaf Nederland

Booking.com

Klik Weekend Getaway voor Reisbureaus in het Buitenland

Paar Dagen Weg Goedkoop

Goedkoop Weekendje Weg

Nederland Vlag Belgie
Oad
Trivago
Tui
Chalet.nu
Prijsvrij
Trivago

Benelux – Voor wie niet al te ver van huis wilt kan via onze website goedkope en mooie weekendjes weg boeken in de Benelux. Ga bijvoorbeeld eens lekker relaxen in een hotel of vakantiepark op de Veluwe, in de Ardennen of in het mooie Luxemburg. Wilt u lekker eens een weekendje gaan shoppen en/of stappen met vrienden en/of vriendinnen, dan zijn steden als Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Maastricht en Rotterdam natuurlijk absolute aanraders. Klik dus snel aan de linkerkant op België, Luxemburg of Nederland om zo de beste en goedkoopste aanbieders voor weekendjes weg binnen de Benelux te vinden.

Duitsland – Bent u op zoek naar een goedkoop en mooie weekend bij onze oosterburen? Klik dan snel aan de linkerkant op Duitsland om de beste weekendaanbieders in Duitsland te vinden. Of u nu een lang weekend of midweek wilt doorbrengen in de Eifel, het Sauerland, het Zwarte Woud of een korter weekendje wilt doorbrengen in steden als Berlijn, Düsseldorf, Keulen of München wij weten zeker dat u op onze reissite zeker uw weekendje weg zult vinden.

Goedkoop Midweekje Weg

Frankrijk – Parijs is natuurlijk binnen Frankrijk de populairste bestemming voor een weekendje weg. Gaat u echter iets langer naar deze lichtstad dan moet u natuurlijk ook zeer zeker Disneyland Parijs bezoeken. Voor kinderen zal dit absoluut het hoogtepunt van uw lang weekend of midweek weg zijn. Een andere bestemming voor een weekendje weg met de auto binnen Frankrijk is Lille.

Groot-Brittannië – Veel mensen willen ooit eens naar Londen gaan, dus daarom bieden wij deze mensen ook de kans door links op Engeland te klikken en daar de beste en goedkoopste aanbieders voor korte en lange weekendjes Londen te vinden. Andere aanraders zijn de minicruises naar bijvoorbeeld Hull, Newcastle of York. Voor wie liever naar Schotland gaat bieden onze reisaanbieders natuurlijk ook korte en mooie reizen aan naar Edinburgh en Glasgow.

Oost-Europa – Wilt u tijdens uw weekendje of midweek weg niet al te veel geld opmaken? Ga dan eens een paar dagen naar één van de landen in Oost-Europa welke prima geschrikt zijn voor deze korte reizen. Bezoek bijvoorbeeld de mooie Tsjechische hoofdstad Praag of de hoofdsteden van de Baltische Staten Estland, Letland en Litouwen. Riga, Tallinn en Vilnius hebben namelijk meer te bieden dan de meeste mensen denken. En denkt u aan Oost-Europa dan mogen weekend trips of korte weekjes weg naar Moskou en Sint-Petersburg in Rusland natuurlijk niet missen.

Zuid-Europa – Voor wie een weekendje of midweek weg zoekt met meer kans op een lekker zonnetje kan natuurlijk lekker even ertussen uit gaan in Zuid-Europa. Zo kunt u in een paar dagen de mooie Italiaanse steden Florence, Milaan of Rome bezoeken en daar zowel genieten van mooie winkels als van de wereldberoemde bezienswaardigheden. Dit zelfde geldt voor de Spaanse steden Barcelona en Madrid en de Portugese steden Lissabon en Porto. Bent u van plan om iets verder van huis te gaan dan is de Turkse hoofdstad Istanbul zeker een aanrader.

Goedkoop Weekendje Weg

Kortom er zijn keuzes zat voor een leuk weekendje of midweek weg en dan hebben we nog vele bestemmingen overgeslagen. Zo hebben we het nog niet over de romantische Oostenrijkse steden Salzburg en Wenen gehad, maar ook  niet over de Deense hoofdstad Kopenhagen. Voor kinderen is Denemarken zeer zeker ook een leuke break, want vergeet niet hier ligt het beroemde Legoland!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: