JPR Reizen

Vliegtickets

Bij Boekjereis.net bent u op het juiste adres voor het boeken van goedkope vliegtickets, want op onze website vergelijken wij vliegtickets van zowel luchtvaartmaatschappijen als van ticketwebsites. Vergelijk de onderstaande websites, zodat u uit de vele airlines (incl. Air France, Iberia, KLM en Emirates) binnen een paar minuten de goedkoopste vliegtickets naar uw vakantie of zakelijke bestemming kunt boeken. Let hierbij ook op de zéér goedkope lastminute vliegticket aanbiedingen!

Klik hier voor Vliegtickets vanaf België
Klik hier voor Vliegtickets vanaf Nederland

Booking.com

Klik Cheap Flights voor Reisbureaus in het Buitenland

Goedkope Vliegtickets

Goedkope vliegtickets

Nederland Vlag Belgie
BudgetAir
Transavia
Tui
CheapTickets
Momondo
TUIfly

Business class vliegtickets – Dit is de tussenklasse die soms de first class op vluchten vervangt. In vergelijking met economy heeft u veel meer beenruimte en heeft u hoogstens één stoel naast u. De stoelen zelf zijn  ook groter, luxueuzer en staan verder uit elkaar (ongeveer 1,5 m tegenover 75 cm in de economy class). Meestal betaald u voor de business class vliegtickets het dubbele als de economy class tickets. Vooral voor lange mensen is de business class een uitkomst, omdat de beenruimte in de economy class vaak beperkt is.

Chartervluchten – Deze vluchten worden door een chartermaatschappij uitgevoerd. Dit zijn vluchten, die niet volgens een vaste dienstregeling gevlogen worden. Één of meer klanten laat in dit geval een groep mensen samen reizen. De klanten van chartermaatschappijen zijn meestal bedrijven die complete vakanties op zonnige toeristenbestemmingen verkopen, inclusief vlucht en hotel. Ook andere bedrijven en sportteams die een groep op een economische manier moeten vervoeren, maken gebruik van chartermaatschappijen.
Om de prijzen laag te houden, vliegen chartermaatschappijen graag met volle vliegtuigen en geven vaak minder service dan de traditionele luchtvaartmaatschappijen. Chartermaatschappijen vliegen ook vaak vanuit kleinere luchthavens en naar luchthavens in het buitenland die vaak niet door lijndiensten bereikt worden.
Grotere chartermaatschappijen vliegen tegenwoordig soms volgens een vaste dienstregeling, wat vergelijking met een maatschappij die lijndiensten aanbiedt minder duidelijk maakt. Soms verkopen ze zelfs individuele vliegtickets aan het publiek.

Economy Class Vliegtickets -Voor passagiersvliegtuigen zijn er traditioneel 3 klassen: economy, business en first class. Echter is de eerste klasse vrijwel afgeschaft op korte afstandsvluchten en zo is business class nu meestal de  hoogste klasse. De meeste mensen reserveren automatisch een vliegticket in de economy class, omdat ze weten dat het goedkoper is dan business class en first class. En dit is ook zéér zeker zo, want de prijsverschillen kunnen soms wel oplopen tot het tienvoudige. Let er dus op als u bij de bovengenoemde vliegmaatschappijen en ticketlines uw vliegticket boekt welke klasse u wenst te zitten.

Vliegtickets

First class vliegtickets – First class is de duurste klasse in een vliegtuig en wordt fysiek afgescheiden van de economy class en business class. Het bevindt zich vooraan in het vliegtuig. Op lange afstandsvluchten kunnen de prijzen van de all-in vliegtickets flink oplopen, maar u krijgt daar dan uiteraard wel veel voor terug, zoals uw eigen lounge, aparte luxezetels, aparte check-in balie, een eigen flatscreen, draadloos internet, champagne of andere drankjes en nog veel meer. Bij enkele van de bovengenoemde luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites zijn deze first class vliegtickets ook te boeken.

Lijndiensten
– Een lijndienstvlucht vertrekt volgens een vastgesteld tijdschema en wordt uitgevoerd door lijndienstmaatschappijen. Voorbeelden van lijndienstmaatschappijen zijn KLM, British Airways, Lufthansa, US Airways, Aer Lingus en Singapore Airlines. Rechtstreeks of met overstap brengen deze verschillende maatschappijen u naar alle bestemmingen over de wereld. De basistarieven van lijndienstvluchten zijn altijd exclusief toeslagen, zoals luchthavenbelastingen, brandstoftoeslag en reserveringskosten.
Low cost airlines (zoals bijvoorbeeld Easyjet, Click Air en Transavia) zijn luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar de wens van de consument. Des te meer vraag er wordt ingecalculeerd des te meer vluchten er zullen gaan. Deze airlines hebben als voordeel dat ze zich voor kunnen doen als “goedkopere vliegmaatschappijen” maar in theorie zullen de prijzen van de vliegtickets elkaar niet veel ontlopen.

Tips voor het kiezen van uw vliegtickets:

De data en tijden checken?
Kunnen de stoelen al gereserveerd worden?
Kan er via internet ingechecked worden?
Hoeveel bagage mag er mee?
Hoeveel tijd van te voren aanwezig?
Worden er maaltijden geserveerd?

Nu u al onze informatie en tips heeft gelezen kunt u met een gerust hart bij één van de bovengenoemde goedkope aanbieders van vliegtickets  uw keuze maken. Wij van Boekjereis.net wensen u alvast een goede vlucht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: