JPR Reizen

Vakantiehuis

Wilt u tijdens uw vakantie niet in een hotel of pension zitten, maar lekker de ruimte hebben? Kies er dan voor om een mooi vakantiehuis te huren met eventueel een privé zwembad. U kunt hieronder terecht voor zowel kleine als grote bungalows, chalets en vakantiehuizen. Ook vindt u hieronder enige vakantieparken waar u de mogelijkheid heeft om een weekend, midweek, week of meerdere weken in een mooi en luxe bungalow door te brengen.

Klik hier voor Vakantiehuizen – Reisbureau in België
Klik hier voor Vakantiehuizen – Reisbureau in Nederland

Booking.com

Klik Holiday Home voor Reisbureaus in het Buitenland

Vakantiehuis

Goedkope Vakantiehuizen

Nederland Vlag Belgie
Belvilla
Bungalow.net
Chalets.nu
Trivago
Vakantiehuisje
VillaXL
Aan Zee
hier
Chalet.be
Chalet.nu
HappyHome
Interhome

Chalet – Indien u op zoek bent naar een mooi chalet in de bergen van Frankrijk, Oostenrijk of Zwitserland tijdens uw zomer- of wintervakantie, dan kunt u daar hierboven voor terecht.

Vakantiehuis –  Kies hierboven uit een breed assortiment vakantiehuizen in vele Europese en niet Europese vakantielanden. U kunt er terecht van een villa met zwembad, chalet in de bergen, charmante boerderij, luxe groepshuis, authentiek landhuis tot een stadsappartement. Zoek bij de websites eenvoudig uw ideale vakantiehuis in bestemmingen als België, DuitslandItalië, Nederland, Portugal, Spanje en Tsjechië en geniet van een heerlijke vakantie!

Luxe Villa

Vakantieparken / Bungalowparken – Ook voor een bungalow of vakantiehuis op één van de bekende vakantieparken zoals Center Parcs, Hogenboom, Libéma, Molecaten en Roompot kunt u terecht bij de bovengenoemde reisaanbieders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: