JPR Reizen

Vakantie Zuid-Afrika

Bent u op zoek naar een zonvakantie, dan is Zuid-Afrika met haar fantastische klimaat en tropische stranden een heerlijke vakantiebestemming voor u. Maar ook als u een vakantie zoekt waar u veel kunt zien en beleven, moet u in dit land zijn. Boek bijvoorbeeld een goedkoop maar luxe hotel in Kaapstad. Of maak een rondreis over de Panoramaroute in het noorden via de machtige Drakensbergen naar Kaap de Goede Hoop in het zuiden, van cheeta’s naar walvissen, van diamanten naar wijngaarden en van zinderende woestijnen naar rustieke bergbeekjes.

Klik hier voor Vakantie Zuid-Afrika vanaf België
Klik hier voor Vakantie Zuid-Afrika vanaf Nederland

Booking.com

Klik South Africa Travel voor Reisbureaus in het Buitenland

Rondreis Zuid-Afrika

Deze enorme variatie vraagt om een zeer divers reisaanbod en dat heeft Zuid-Afrika te bieden. Of u nu in groepsverband wilt rondtrekken of individueel, de wereldstad Kaapstad wilt ervaren of aan het strand wilt relaxen, in een eenvoudige Bed & Breakfast wilt verblijven of in een luxueuze lodge, alles kan in het fascinerende Zuid-Afrika.

Goedkope vakantie Zuid-Afrika

Nederland Vlag Belgie
AfrikaPlus
Tenzing
Trivago
Tui
Prijsvrij
Sawedee
Momondo
Vliegtickets

Rondreis – Tijdens een rondreis door Zuid-Afrika, Lesotho en Swaziland kunt u  o.a. Kaapstad, Oudtshoorn en Kruger nationaal park bezoeken. Een wereld in één land, heet Zuid-Afrika ook wel, dankzij de enorme diversiteit aan cultuur en natuur. Safari’s, wijnboerderijen, de tuinroute, de Drakensbergen en het wild van het Kruger NP. De zelfstandige staatjes Lesotho en Swaziland voegen daar hun unieke cultuur aan toe.

Safari – De Sanbona Private Game Reserve is één van de mooiste wildlifeparken van Zuid-Afrika. Het ligt in het hart van de Karoo, malariavrij en behoorlijk exclusief.  Naast de Big Five staat dit park vooral bekend om het feit dat er witte leeuwen rondlopen. Het is naast zeer kindvriendelijk, tegelijkertijd ook het duurste wildpark van de Westkaap. De Kwandwe Private Game Reserve in het hart van de Oostkaap rondom de Great Fish River ligt het Kwandwe park. De Big Five wandelen er vrijelijk rond en daarnaast vele duizenden andere dieren. Het wildpark is daarnaast ‘thuis’ voor veel cheetas, iets dat veel mensen uit de wijde omgeving naar Kwandwe trekt. Het feit dat er ook in dit safaripark geen malariamuggen te bekennen zijn en het dus niet nodig is om malariapillen te nemen, maakt het park een geliefd oord voor gezinnen en andere vakantiegangers. Ook vogelspotters worden in dit park bijzonder gelukkig. Een ander favoriet wildpark dat goed te combineren valt met de Tuinroute is het Addo Elephant Park. Veel mensen eindigen het natuurschoon en de rust van de prachtige Garden Route met een Afrikaanse safari-ervaring, waarvoor Addo de ideale gelegenheid biedt. Dit park biedt accommodatie voor elk type reiziger: van low-budget backpacker tot de meer luxe vakantieganger kan in dit safaripark terecht. Maar ook kamperen in een tent of met je caravan in Addo Elephant Park is mogelijk, evenals het huren van een self-catering cottage. Het park is behalve malariavrij, na Kruger Park het grootste safaripark van Zuid-Afrika. Daarbij geldt het volgens velen als een van de meest kindvriendelijke safariparken van Zuid-Afrika. Evenals in het Kruger Park ben je hier niet aangewezen op georganiseerde game drives, maar mag je met je eigen (4×4) auto het park in om de Big Five te spotten.

Zuid-Afrika Safari

Vliegtickets –  Zoekt u goedkope vliegtickets naar Johannesburg, omdat u voor uw werk of vakantie het economische hart van Zuid-Afrika en één van de belangrijkste vindplaatsen van goud wilt bezoeken? Wilt u naar Kaapstad, de oudste en de meest bezochte stad van Zuid-Afrika vliegen? Of wilt u voordelige vliegtickets naar Durban, één van de grootste steden van de provincie KwaZulu/Natal? Buiten de eerdergenoemde steden kunt u daar ook vliegtickets naar East London, George, Kimberley, Phalaborwa, Pietermaritzburg en Pietersburg boeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: