JPR Reizen

Vakantie Verre Oosten

Wilt u een mooie rondreis maken in het Verre Oosten of zoekt u een zeer aantrekkelijke lastminute naar bijvoorbeeld Hong Kong of Vietnam? Bezoek dan de onderstaande reisaanbieders, want buiten de eerder genoemde reizen kunt u daar ook goedkoop hotels, strandvakanties en vliegtickets boeken naar welke bestemming u in Azië u maar wilt.

Klik hier voor Vakantie Verre Oosten vanaf België
Klik hier voor Vakantie Verre Oosten vanaf Nederland

Booking.com

Klik Far East Travel voor Reisbureaus in het Buitenland

Rondreis Verre Oosten

Goedkope Vakantie Verre Oosten

Nederland Vlag Belgie
Sawadee
Stip
Trivago
Vliegtickets
Djoser
Prijsvrij
Sawedee
Vliegtickets

China is de ideale reisbestemming voor het maken van een uitgebreide rondreis. Zelfs voor de meest ervaren reiziger is China verrassend. Het land heeft symboliek, natuur, cultuur, geschiedenis én ontwikkelt in razend tempo. De moderne steden zijn een grote tegenstelling met het binnenland met Boeddhistische kloosterleven.

Indonesië is een land dat bestaat uit duizenden prachtige eilanden, met een grote diversiteit aan natuur en waar uiteenlopende culturen elkaar ontmoeten. Maak kennis met de plaatselijke bevolkingsgroepen en laat je tijdens het reizen door Indonesië verrassen door schitterende landschappen en een heerlijk klimaat. Bali is voor de zonaanbidder en als huwelijksreis de perfecte reisbestemming

Sri Lanka heeft door een rijk koloniaal verleden een diversiteit aan volken en godsdiensten. Dit ziet u terug in de indrukwekkende overblijfselen in de oude Koningssteden (zoals Anuradhapura en Polonnaruwa)  en de prachtige tempels. Bovendien heeft het de zeldzame schoonheid van het smaragdgroene binnenland, de tropische warmte, de spirituele rust van mediterende monniken en de mooie stranden dragen bij aan een stukje paradijs. Veel toeristen gaan na de rondreis overigens ook naar de Malediven om daar van nog enkele dagen rust en zon te genieten.

Goedkope Vliegtickets Verre Oosten

Thailand is al jarenlang de top bestemming voor strandvakanties in Azië. Zo gaan vele Europeanen naar de hotels aan de mooie stranden in Pattaya of Phuket. Maar het ‘land van de glimlach’ is meer dan strand en zon. Zo biedt deze schitterende tropische bestemming met vele indrukken een tocht op de rug van een olifant en een bezoek aan de River Kwai. Ook de vele historische rijkdommen en de serene boeddhistische tempels zijn een bezoek waard. Wat u zeker ook niet mag missen is de hoofdstad Bangkok.

Hiervoor en voor andere bestemmingen zoals India en Singapore kunt u ook bij de sommige van de bovengenoemde aanbieders te terecht voor goedkope vliegtickets en hotelreserveringen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: