JPR Reizen

Vakantie Verenigde Arabische Emiraten

Vakantie Verenigde Arabische Emiraten – De Verenigde Arabische Emiraten zijn een populaire vakantiebestemming. En dat is niet zo vreemd, want hier kan werkelijk alles. U vindt er rijke steden met ultramoderne wolkenkrabbers en eeuwenoude markten en uitgestrekte woestijnvlaktes met groene oases. Maak een rit op een kameel of nog spectaculairder, bedwing de woestijnduinen met een terreinwagen!

Klik hier voor Vakantie Arabische Emiraten vanaf België
Klik
hier voor Vakantie Arabische Emiraten vanaf Nederland

Booking.com

Klik United Arab Emirates Travel voor Reisbureaus in het Buitenland

Hotels Verenigde Arabische Emiraten

Verenigde Arabische Emiraten Reizen

Nederland Vlag Belgie
Corendon
Jong Intra
Tui
Trivago
Tui
Vliegtickets

Vakantie Abu Dhabi – Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten en een spectaculaire stad. De stad ligt op een eiland in de Golf van Oman en is alleen per brug aan het vaste land verbonden. De stad is erg rijk en verbazingwekkend groen. U kunt er heerlijk flaneren over de Corniche, een mooie promenade langs het strand of een wandeling maken tussen de grote wolkenkrabbers en de unieke sfeer in deze stad proeven.

Vakantie Dubai – Van alle Emiraten mag u de hoofdstad van Dubai, Dubai Stad, beslist niet missen. Dit is een stad van superlatieven. Alles is hier groot, groter, grootst. U vindt hier het hoogste en duurste hotel ter wereld, het hoogste gebouw ter wereld en het grootste vliegveld ter wereld. U vindt er ook talloze winkelstraten en moderne shopping malls, waar u eindeloos kunt winkelen. Maar Dubai heeft ook een andere kant, een historische. In het stadsgedeelte Deira vindt u eeuwenoude soeks (Arabische markten), oude Arabische huizen en fraaie moskees. Dubai is een bestemming die u niet snel vergeet!

Vakantie Sharjah – Het derde toeristische Emiraat is Sharjah. In de stad Sharjah vindt u een bonte mix van oude en nieuwe gebouwen. Oeroude cafés en traditionele restaurants staan tussen hoge wolkenkrabbers en trendy bars. De kleurrijke soeks (markten) verwennen uw zintuigen met oosterse geuren en Arabische koopwaar. Maar in Sharjah kunt u ook erg goed duiken, snorkelen en aan het strand liggen. Hiervoor gaat u naar de kleine stad Khor Fakkan aan de Indische Oceaan.

Vliegtickets Verenigde Arabische Emiraten

Vliegtickets – Via de website van boekjereis.net kunt u ook goedkope vliegtickets van bijvoorbeeld Qatar Airways, Emirates en Etihad Airways naar Abu Dhabi, Al Ain Dubai en Sharjah. Bezoek onze pagina Vliegtickets voor nog meer aanbieders van voordelige tickets.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: