JPR Reizen

Vakantie Uruguay

Vakantie Uruguay – Uruguay is het op één na kleinste land van Zuid-Amerika én één van de meest welvarende landen van Zuid-Amerika. Het is een goed georganiseerd land en makkelijk te bereizen. Een bezoek aan dit land is perfect te combineren met een reis door Argentinië en/of Brazilië.

Klik hier voor Vakantie Uruguay vanaf België
Klik
hier voor Vakantie Uruguay vanaf Nederland

Booking.com

Klik Cheap Travel voor Reisbureaus in het Buitenland

Rondreis Uruguay

Goedkope Vakantie Uruguay

Nederland Vlag Belgie
Momondo
Vliegtickets
Momondo
Vliegtickets

Stedentrip – De hoofdstad Montevideo ligt aan de oever van ‘de Rio de La Platas’ en na maar 3 uur over de rivier, kom je terecht in de bruisende stad Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië. Montevideo heeft één van de meest mooie straten van Zuid-Amerika, Capital 18 de Julio en reikt helemaal van Plaza Independiza tot het oude gedeelte van de stad Ciudad Vieja.
Een wandeling rond Tristan Narvaja en een enorme rommelmarkt bezoeken is een prima manier om uw zondag aan te besteden. Wat u ook absoluut moet hebben bezocht is een grote binnenmarkt in het oude havengebied Mercado del Puerto.
Een hele goede plaats om te zijn als u honger begint te krijgen. Uitzichten, geluiden en heerlijke geuren prikkelen uw zintuigen. Echte klassiekers om te proberen zijn ‘Chivito’, een sappig Uruguayaanse biefstuk geserveerd met versgebakken brood.

Rondreis – Reizen door Uruguay typeert zich door de vele ontzettend mooie vakantieoorden en Uruguay is daarom een erg populaire vakantiebestemming voor de Zuid-Amerikanen zelf. Het meest bekende oord is ‘Punta de Este’ dat een favoriete bestemming is voor veel beroemdheden als Sting en Madonna. U maakt tijdens het reizen door Uruguay kans een glimp van ze op te pikken als ze aan het winkelen zijn op hete zomerdagen.

Goedkope Vliegtickets Uruguay

Vliegtickets – Via deze pagina of onze vliegticketpagina kunt u goedkope tickets voor uw vliegreis naar Montevideo of Punta Del Este snel en gemakkelijk reserveren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: