JPR Reizen

Vakantie Suriname

Suriname, een enerverend land dat tussen de Atlantische Oceaan en Brazilië ligt. Het land heeft een jungle, indianen, bergen tot boven de 1200 meter en talloze rivieren. De hoofdstad Paramaribo is met zijn vele houten huizen en bezienswaardigheden voor bijna iedere bezoeker de fraaie entree. Maar het land heeft zoveel meer te bieden, zoals watervallen, indrukwekkende stroomversnellingen (zogenaamde sula’s), een prachtige tropische flora, een imposante fauna en een fantastische gevarieerde keuken.

Klik hier voor Vakantie Suriname vanaf België
Klik hier voor Vakantie Suriname vanaf Nederland

Booking.com

Klik Cheap Travel voor Reisbureaus in het Buitenland

Rondreis Suriname

Goedkope Vakantie Suriname

Nederland Vlag Belgie
Sawadee
Tenzing
Trivago
Djoser
Sawadee
Vliegtickets

Paramaribo – Twee derde van de gehele bevolking van Suriname leeft in Paramaribo, de enige echte stad van Suriname. Een vakantie Suriname zonder deze hoofdstad te hebben gezien is eigenlijk ondenkbaar. Bezoek bijvoorbeeld de Centrale Markt, de grootste overdekte markt in het Caribisch gebied, met talloze kleurrijke kramen waar van alles wordt verkocht. U kunt ook aanschuiven bij één van de terrassen op het Onafhankelijkheidsplein, waar de plaatselijke bevolking de meest uiteenlopende gerechten nuttigt onder de amandelbomen. Paramaribo is een van de meest levendige steden van de wereld. Benieuwd naar deze swingende stad? Wacht niet langer en boek vandaag nog bij één van de bovengenoemde reisaanbieders uw vakantie Paramaribo.

Rondreis – Als u cultuur en natuur wil combineren, dan is een rondreis Suriname echt iets voor u. Ondanks zijn ligging in Zuid-Amerika, heeft Suriname eerder een Caribisch karakter met een kleurrijke, multiculturele bevolking. Bovendien is meer dan tachtig procent van het land oerwoud. Voor wie echt wat van het land wil zien, is rondreizen in Suriname de juiste keuze.
Een vakantie Suriname is alleen al vanwege de indrukwekkende natuurparken en regenwouden een goede keus. Bekijk de vele prachtige vogels, vlinders en watervallen in natuurpark Brownsberg of maak een tocht per ‘korjaal’ (uitgeholde boomstam) door het regenwoud. Een andere activiteit is het spotten van schildpadden die ieder jaar naar de Surinaamse stranden komen om hun eieren te leggen. Een spektakel dat u niet wilt missen.

Goedkope Vliegtickets Suriname

Vliegtickets – Via deze pagina of onze pagina Vliegtickets kunt u goedkope vliegtickets Paramaribo bestellen, zodat u voordelig met bijvoorbeeld KLM of Surinam Airways naar Suriname kunt vliegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: