JPR Reizen

Vakantie Sri Lanka

Tijdens uw vakantie Sri Lanka zult u zien dat het land een diversiteit aan volken en godsdiensten heeft door het rijke koloniale verleden. Dit ziet u terug in de overblijfselen in de oude Koningssteden en de prachtige tempels, maar Sri Lanka biedt meer. De zeldzame schoonheid van het smaragdgroene binnenland, de tropische warmte, de spirituele rust van mediterende monniken en de mooie stranden dragen bij aan een stukje paradijs.

Klik hier voor Vakantie Sri Lanka vanaf België
Klik hier voor Vakantie Sri Lanka vanaf Nederland

Booking.com

Klik Cheap Travel voor Reisbureaus in het Buitenland

Rondreis Sri Lanka

Goedkope Vakantie Sri Lanka

Nederland Vlag Belgie
Sawadee
Stip
Trivago
Vliegtickets
Djoser
Prijsvrij
Sawadee
Vliegtickets

Rondreis – Tijdens een rondreis door Sri Lanka kunt u o.a. Anuradhapura, de leeuwenrots bij Sigiriya, Polonnaruwa, theeplantages bij Nuwara en Galle bezoeken. Sri Lanka, beroemd om het prachtige landschap van theeplantages, hooglanden en langgerekte stranden, heeft ook luipaarden, wilde olifanten en talrijke tempels met bonte boeddhabeelden. Het is ook mogelijk Sri Lanka te combineren met een bezoek aan de paradijselijke Malediven.
De hoofdstad Colombo is zeer kleurrijk. Kantoorgebouwen staan pal naast koloniale huizen, en moderne wijken liggen naast moskeeën. Deze havenstad en handelscentrum biedt u ook vele herinneringen aan de Portugese en Nederlandse tijd. In Colombo kunt u ook deel uitmaken van prachtige festivals. De Full Moon Parade is er één die u niet mag missen. Honderden dansers, muzikanten en tientallen olifanten nemen hieraan deel.

Strandvakantie – Met de witte stranden en prachtige natuur is Sri Lanka de parel van de Indische Oceaan. Sri Lanka heeft Circa 1200 km strand. De bekendste en mooiste stranden liggen bij Negombo, Mount Lavinia, Kalutara, Beruwela en Bentota. U heeft tijdens uw strandvakantie aan de west- en zuidkust van Sri Lanka uitstekende mogelijkheden om te snorkelen, zwemmen, surfen en duiken.

Rondreizen Sri Lanka

Vliegtickets – Bent u op zoek naar een vliegticket voor uw zakenreis of vakantie Sri Lanka bij de bovengenoemde aanbieders niet geslaagd, bezoek dan onze pagina vliegtickets. Daar zult u namelijk zeer zeker slagen voor het voordelig online boeken van uw Emirates, Malaysia Airlines, Srilankan Airline of vliegticket van een andere luchtvaartmaatschappij naar bijvoorbeeld Colombo, Jaffna, Katugastota of Koggala.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: