JPR Reizen

Vakantie Slovenië

Slovenië is een land in Midden-Europa aan de zuidrand van de Alpen. Een bezoek aan dit jonge, groene en bergachtige land is zeker de moeite waard. In Slovenië kunt u een paar van de grootste natuurschatten van de Alpen, zoals de kalksteengrotten van Postojna en het Meer van Bled bewonderen.

Klik hier voor Vakantie Slovenië vanaf België
Klik hier voor Vakantie Slovenië vanaf Nederland

Booking.com

Klik Slovenia Travel voor Reisbureaus in het Buitenland

Campings Slovenië

Goedkope Vakantie Slovenië

Nederland Vlag Belgie
Jong Intra
Tui
Prijsvrij
Trivago

Busreizen

Een excursiereis naar Slovenië zal voor iedereen een mooie belevenis zijn. U kunt tijdens een busreis Slovenië genieten van de schitterende kustlijn en imposante berglandschappen. Cultuurliefhebbers zullen ook zeer zeker niets tekort komen tijdens de excursiereizen Slovenië. U kunt namelijk een bezoek gaan brengen aan de hoofdstad Ljubljana waar vele barokke kapellen en statige patriciërshuizen uit de 17e en 18e eeuw het decor vormen van deze prachtige stad. Tevens kunt u een bezoek brengen aan de grotten van Postojna.

Campings

Tijdens een kampeervakantie in dit prachtige land zult u versteld staan van de natuur. Het is één van de groenste landen van Europa. Voor avontuurlijke kampeerders is dit genieten vanaf de camping. Slovenië is overigens ook geschikt voor een kampeervakantie met zon, zee en strand.

Hotels SloveniëWintersport

Daarbij komt, dat Slovenië voor wat betreft de wintersport nog niet echt ontdekt is, terwijl de skigebieden erg goed zijn, net als de après ski en de overige faciliteiten. Wat dat betreft, en ook wat betreft de prijzen voor accommodaties en skipassen, ligt Slovenië ongeveer op hetzelfde niveau als een ander onontdekt wintersportland, Tsjechië. De prijzen liggen dan ook veelal lager dan in de bekende wintersportlanden. De bekendste wintersportgebieden in Slovenië zijn Kranjska Gora, Krvavec en Vogel.

Vliegtickets

Voor een business trip of vakantie Slovenië kunt u op onze pagina vliegtickets uw vliegreis goedkoop met bijvoorbeeld Adria, Lufthansa of Swiss Air naar de luchthaven van Ljubljana boeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: