JPR Reizen

Vakantie Sint Maarten

Sint Maarten (St. Maarten of St. Martin) is al eeuwen de enige plek ter wereld waar Nederland en Frankrijk aan elkaar grenzen. Het is een luxe vakantiebestemming met mooie All Inclusieve resorts, hotels en appartementen. Hieronder vindt u de meest voordelige reisburo’s voor uw droomvakantie naar het tropische eiland Sint Maarten. Indien u alleen op zoek bent naar een goedkope vlucht ga dan naar ons pagina Vliegtickets.

Klik hier voor Vakantie Sint Maarten vanaf België
Klik hier voor Vakantie Sint Maarten vanaf Nederland

Booking.com

Klik Saint Martin Holidays voor Reisbureaus in het Buitenland

Vliegtickets Sint Maarten

Goedkope Vakantie Sint Maarten

Nederland Vlag Belgie
Cruise Travel
Trivago
Vliegtickets
CheapTickets
Trivago
Vliegtickets

Auto Huren – We raden u aan om voor aankomst op St. Maarten al een reservering voor een huurauto te maken. Dit is vaak goedkoper en zo loopt u ook niet het risico dat de door u gewenste auto niet langer beschikbaar is.

Eiland Hoppen – St. Maarten hoort samen met Saba en St. Eustatius tot de Bovenwindse eilanden in de Caribische Zee. Voor onbezorgd eilandhoppen in het Caribische gebied is St. Maarten de ideale bestemming. Door de centrale ligging kunt u vanaf dit eiland prachtige trips maken. U ‘hopt’ zo per boot of met een korte vlucht naar Saba, St. Eustatius, St. Kitts & Nevis, St. Barths en Antigua. In Great Bay bij Philipsburg, de Nederlandse hoofdstad van St. Maarten, varen cruiseschepen elke dag aan en af. Bezoek onze pagina Cruise voor nog meer mooie cruisebestemming in het Caribisch Gebied en erbuiten.

Hotels & Resorts – Voordat u uw reis naar Sint Maarten bezoek dan eerst bij de bovengenoemde touroperators en reisbureaus voor het all inclusive resort, villa aan het strand en kleine en sfeervolle hotel van uw wensen, zodat u een goed inzicht krijgt wat zij u aanbieden. Zo voorkomt u teleurstellingen tijdens uw vakantie.

Strandvakantie Sint Maarten

Watersport – Op Sint Maarten vindt u perfecte maritieme omstandigheden. Het is dan ook een geliefde bestemming voor zeilers en catamaran fans. Dankzij de rijke onderwaterwereld kunt u er fantastisch duiken en snorkelen. Ook diepzeevissen is er een populaire activiteit. Voor een watersportvakantie is Sint Maarten dus ideaal. Ook surfers en skimboarders zijn hier in hun element. Daarnaast zijn er rustige baaien met ondiep water voor een vakantie met kinderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: