JPR Reizen

Vakantie Saoedi-Arabië

Een vakantie in Saoedi-Arabië beleefu op de geboortegrond van de Arabische cultuur. Het is een prachtig land dat veel meer behelst dan een eindeloze en gortdroge woestijn. Bezoek de onderstaande reisaanbieders, want buiten de eerder genoemde reisbureaus kunt u daar ook hotels en vliegtickets naar Saoedi-Arabië boeken.

Klik hier voor Saoedi-Arabië Reizen vanaf België
Klik hier voor Saoedi-Arabië Reizen vanaf Nederland

Booking.com

Klik Saudi Arabia Travel voor Reisbureaus in het Buitenland

Rondreis Saoedi-Arabië

Saoedi-Arabië Reizen

Nederland Vlag Belgie
Trivago Djoser
Vliegtickets

In Saoedi-Arabië vind u ook oogverblindende oases, dramatische bergtoppen, stranden en rivieren. Daarnaast heeft het koninkrijk een ongelooflijke hoeveelheid cultureel erfgoed, met alleen al meer dan 11.000 archeologische vindplaatsen.

Goedkope Vliegtickets Saoedi-Arabië

U maakt er bijna letterlijk een reis door het verleden, van de prehistorie een miljoen jaar geleden tot het ontstaan van de islam en de paleizen van Arabische sjeiks. Als geboorteplaats van de heilige profeet Mohammed is Saoedi-Arabië de thuisbasis van de twee heiligste plaatsen in de islamitische wereld: de Grote Moskee in Mekka en de Moskee van de Profeet in Medina. Deze plekken trekken elk jaar miljoenen mensen, vooral tijdens de hadj, al zijn deze bijzondere plaatsen helaas verboden voor niet-moslims.
Bij vele andere historische bezienswaardigheden bent u wel welkom tijdens uw vakantie, zoals in de noordelijke stad Al ‘Ula. Met 800 opeengepakte lemen en stenen huizen van meer dan tweeduizend jaar oud is deze verloren stad minstens zo magnifiek als Petra in Jordanië. In kosmopolitische steden als Riyad en Jeddah kun je uitstekend dineren of winkelen in moderne winkelcentra en traditionele souks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: