JPR Reizen

Vakantie Rusland

Een vakantie Rusland betekend op vakantie in een land van contrasten, van ijzige toendra’s tot goudkleurige stranden, van zilveren sparrenwouden tot besneeuwde bergtoppen, van diepe donkere meren tot uitgestrekte graslanden. De cultuur van Rusland bevat net zoveel contrast als haar landschappen.

Klik hier voor Vakantie Rusland vanaf België
Klik hier voor Vakantie Rusland vanaf Nederland

Booking.com

Klik Russia Travel voor Reisbureaus in het Buitenland

Rondreis Rusland

Goedkope Vakantie Rusland

Hieronder vindt u verschillende voordelige aanbieders voor uw appartement, hotel, strandvakantie of wintersport. Tevens kunt u bij enkele terecht om goedkope vliegtickets voor uw vakantie of zakenreis naar Moskou of St Petersburg te boeken.

Nederland Vlag Belgie
Tenzing
Trivago
Vliegtickets
Prijsvrij
Trivago
Vliegtickets

Waarom een Vakantie Rusland?

Rondreis – Als u de bezienswaardigheden van het historische St. Petersburg, het levendige Moskou en het prachtige Baikalmeer in u heeft opgenomen is het de moeite waard om van de gebaande paden af te wijken en het echte Rusland te verkennen. Bezoek de stad aan de Wolga, Kaliningrad, om overheerlijke honingcake te proeven, of de ‘Stad der Doden’ in Dargavs met haar verbluffende mausolea.
De Russische keuken is ook oneindig gevarieerd, van vleesknoedels tot blini, van zwart brood tot borsjt, van kebab tot koolrolletjes. Bier en wodka zijn de favoriete dranken, naast een keuze uit zelfgebrouwen dranken die net zo hartverwarmend zijn als de Russische gastvrijheid.
Breng voor architectuur en cultuur een bezoek aan Europees Rusland, en ga richting Siberië om een indruk te krijgen van het daadwerkelijke geweldige buitenleven. Een tochtje met de Trans-Siberische trein is een onvergetelijke ervaring en een fantastische manier om dit uitgestrekte, ontzagwekkende land te zien.

Stedentrip Sint-Petersburg – Het duurde liefst 18 jaar om Sint Petersburg te bouwen, maar dat was het Peter de Grote wel waard. Rusland had namelijk een nieuwe hoofdstad nodig, nadat Ivan de Verschrikkelijke de vorige, Novgorod, had laten versloffen. Sindsdien woonden diverse tsaren en tsarina’s in één van de paleizen die in St. Petersburg te vinden zijn. Tijdens een stedentrip Sint Petersburg mag een bezoek aan minimaal één paleis dus ook niet ontbreken. Behalve paleizen kent St. Petersburg ook veel musea, waarvan de Hermitage ongetwijfeld de bekendste is. De Hermitage is gevestigd in het Winterpaleis, en is één van de grootste kunst- en cultuurhistorische musea in de wereld.
Ook liefhebbers van theater (Mariinskitheater) en kerken (Kerk van de Verlosser op het Bloed) komen in Sint Petersburg uitgebreid aan hun trekken. Met al dat moois zou je bijna vergeten dat de stad ook nog veel winkel- en uitgaansgelegenheden telt.

Goedkope Vliegtickets Rusland

Vliegtickets– Kunt u hierboven niet slagen voor vliegtickets voor uw vakantie of zakenreis naar de luchthaven van bijvoorbeeld Jekaterinenburg, Moskou, Sochi of St Petersburg, bezoek dan onze pagina vliegtickets. Daar zult u zéér zeker slagen om voordelig een vliegticket van Aeroflot, KLM, Lufthansa of een andere luchtvaartmaatschappij te bemachtigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: