JPR Reizen

Vakantie Roemenië

Vakantie Roemenië – Dit land kunt u nog echt ontdekken. Cultuur is er in overvloed. Hier vindt u nog prachtige oude binnenstadjes waar de tijd stil lijkt te staan, imposante kastelen en kasteelruïnes, en beschilderde kloosterkerken die op de Werelderfgoedlijst van Unesco staan. In het deltagebied leven pelikaankolonies. In de bergen kunt u prachtig wandelen. Aan de kust zijn verschillende badplaatsen. De folklore is springlevend. Het is ook het land van Dracula en van kuurreizen.

Klik hier voor Vakantie Roemenië vanaf België
Klik hier voor Vakantie Roemenië vanaf Nederland

Klik Romania Travel voor Reisbureaus in het Buitenland

Rondreis Roemenië

Goedkope Vakantie Roemenië

Hieronder vindt u verschillende voordelige aanbieders voor uw appartement, hotel, strandvakantie of wintersport Roemenië. Tevens kunt u bij enkele terecht om goedkope vliegtickets voor uw vakantie of zakenreis naar Boekarest te boeken.

Nederland Vlag Belgie
Oad
Vliegtickets
Trivago
Vliegtickets

Rondreis – Een vakantie in Roemenië is een reis door prachtige landschappen. De smeltkroes van culturen die de Balkan is, culmineert in het prachtige en mysterieuze Transsylvanië. Naast Dracula, weerwolven en vampiers, vindt u er het allermooiste wat natuur en cultuur hier te bieden hebben. Wandelen door het archaïsche Transsylvanië, land van mooie dorpjes, weerkerkjes, mooie stadjes als Sigisoara en Turgu Mures en zachtglooiend groen heuvelland aan de voet van de ruige Karpaten. Maar u kunt  ook op reis door Roemenië de ongekende vogelrijkdom van de Donaudelta en de lagunes, heuvels en stranden van de Zwarte Zee leren kennen. Kortom tijdens uw Roemenië rondreis genieten van stilte, natuurschoon, gastvrijheid en in een wereld die na de val van het communisme nog maar weinig veranderd is.

Booking.com

Stedentrip – De Roemeense hoofdstad Boekarest is een plaats waar het verleden en het heden heel nauw samengaan. Overal waar u gaat en staat waart de geest van het verleden door de straten en over de pleinen. Ondanks het feit dat enkele branden en natuurrampen grote delen van de historische bouwwerken met de grond gelijk maakten, heeft een aanzienlijk ervan deel de rampen overleefd. Vandaag bepalen ze nog steeds een groot deel van het karakter van de stad. Verder staat Boekarest bekend als een fantastische stad om uit te gaan. Kiest u voor een gezellige drink in een van de vele pubs en bars, of begeef u uw liever op de dansvloer in één van de trendy clubs, het kan. Jazzfans kunnen in één van de jazzclubs met live muziek terecht.

Goedkope Vliegtickets Roemenië

Vliegtickets– Kunt u hierboven niet slagen voor vliegtickets voor uw vakantie of zakenreis naar de luchthaven van bijvoorbeeld Boekarest, Constanta Kogalnice of Timişoara, bezoek dan onze pagina vliegtickets. Daar zult u zéér zeker slagen om voordelig een vliegticket van KLM, TAROM, Wizz Air of een andere luchtvaartmaatschappij te bemachtigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: