JPR Reizen

Vakantie Peru

Voor het boeken van een mooie vakantie Peru hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante Peru reizen (groepsreizen en individuele reizen) van gerenommeerde reisorganisaties.

Klik hier voor Vakantie Peru vanaf België
Klik hier voor Vakantie Peru vanaf Nederland

Booking.com

Klik Cheap Travel voor Reisbureaus in het Buitenland

Rondreis Peru

Goedkope Vakantie Peru

Nederland Vlag Belgie
Tenzing
Vliegtickets
Djoser
Vliegtickets

Rondreis – Tijdens een rondreis door Peru bezoekt u op verschillende plaatsen de overblijfselen van de hoogstaande Inca-cultuur, met als hoogtepunten de stad Cuzco en Machu Picchu. U zult worden verrast door de kleurrijke Indianenbevolking, het blauwe Titicacameer, koloniale steden en de ruige Colca Canyon. Vanuit Cuzco kunt u de meerdaagse Incatrail of niet toeristische Larestrail lopen. U kunt uw rondreis eventueel verlengen met een bezoek aan het regenwoud en de nevelwouden van Manu. Een rondreis Peru is ook prima te combineren met een bezoek aan Bolivia en/of Ecuador (Galapagos eilanden).

Vliegtickets – Bij boekjereis.net kunt u goedkope vliegtickets van bijvoorbeeld Air France, Avianca, American Airlines en KLM naar, Cuzco, Lima of andere bestemmingen binnen Peru vinden.

Goedkope Vliegtickets Peru

Wandelvakantie – In Peru kunt u schitterende meerdaagse wandeltochten door de bergen maken. Zo kunt u een pittige wandeling van drie dagen van Huaraz naar de “overkant” van de Cordillera Blanca maken. Naast een goede indruk van deze bergketen en een prachtige pasoversteek krijgt u een beter idee van het rijke culturele verleden van Peru in Chavín. Hier staat een indrukwekkend tempelcomplex van een mystieke beschaving van vóór de Inca-tijd.
In  de Huayhuash beland u al snel in een wereld vol met gletsjers, hemelsblauwe bergmeren, groene “Andes”-weiden en rotsige bergpassen. U kunt daar vijf passen oversteken van ongeveer 4700 meter en waar geregeld condors overheen zweven. U kampeert dan op schitterende plekjes langs een heldere beek of bij een meer, met altijd een zicht op een witte top. De Yerupaja, tweede hoogste berg van Peru, domineert een groot deel van de wandeltocht uw blikveld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: