JPR Reizen

Vakantie Oceanië

Wilt u een mooie rondreis maken in het Oceanië of wilt u backpacken in Australië? Voor alle wensen bieden de onderstaande reisaanbieders de oplossing. Zo bieden zij zowel individuele rondreizen per huurauto of camper, groepsrondreizen per bus en goedkope vliegtickets naar elk deel van Oceanië.

Klik hier voor Vakantie Oceanië vanaf België
Klik
hier voor Vakantie Oceanië vanaf Nederland

Booking.com

Klik Oceania Travel voor Reisbureaus in het Buitenland

Cruise Oceanië

Reizen naar Oceanië

Nederland Vlag Belgie
Sawadee
Vliegtickets
Djoser
Vliegtickets

Australië – Dit land is vooral erg populair bij backpackers en voor hen bieden de onderstaande reisburo’s dan ook zéér goedkope vliegtickets en kunt u ze op deze pagina niet vinden bezoek dan eens onze pagina vliegtickets voor een nog uitgebreide overzicht van voordelige aanbieders van vliegtickets. Ook kunt u bij de bovengenoemde websites een onvergetelijke rondreis boeken en zo o.a. Melbourne, het Red Centre, Cairns met het wereldberoemde Great Barrier Reef en uiteraard Sydney bezoeken.

Nieuw-Zeeland – Sinds de Lord of the Rings films is het toerisme in Nieuw-Zeeland zeer sterk toegenomen en niet onterecht, want dit land heeft zoveel moois te bieden. Een bezoek aan de hoofdstad Wellington, de grootste Polynesische stad ter wereld; Auckland, de thermale gebieden bij Rotorua, het nationale park Tongariro en de art deco-hoofdstad van de wereld; Napier zullen dit zeker bewijzen.

Goedkope Vliegtickets Oceanië

Overige Bestemmingen Oceanië – Buiten de bovengenoemde bekende landen in Oceanië zijn de landen Cook Eilanden, Fiji, Frans-Polynesië, Papua New Guinea, Samoa, Solomon Eilanden, Tonga en de vele andere eilanden meer dan de moeite waard voor een droomvakantie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: