JPR Reizen

Vakantie Noord-Ierland

De schoonheid van Noord-Ierland is verweven met een tragisch verleden, een rijke cultuur en de vermaarde hartelijkheid van de bevolking. Met zijn woeste, verweerde bergen, spiegelgladde meren en weidse kust is het een ideale bestemming voor watersportbeoefenaars, wandelaars, fietsers, trekkers, klimmers en zeilers. Maar ook cultuurliefhebbers komen volop aan hun trekken. Van bruisende oesterfestivals tot authentieke paardenmarkten en van oeroude kastelen tot elegante landhuizen, dit spectaculaire stukje Ierland biedt tientallen mogelijkheden voor interessante uitstapjes.

Klik hier voor Vakantie Noord-Ierland vanaf België
Klik hier voor Vakantie Noord-Ierland vanaf Nederland

Booking.com

Rondreis Noord-Ierland

Goedkope Vakantie Noord-Ierland

Nederland Vlag Belgie
Oad
Vliegtickets
Momondo
Vliegtickets

Stedentrip Belfast

Niet alleen de zes counties Antrim, Armagh, Down, Fermanagh, Londonderry en Tyrone zijn een ontdekkingstocht meer dan waard, ook de Noord-Ierse hoofdstad Belfast. Met haar compacte formaat, pittoreske ligging tussen bergen en kust en haar fascinerende verleden is Belfast in een stad die de jaren van strijd glorieus achter zich heeft gelaten en zich nu razendsnel ontwikkelt tot een ideale bestemming.
In deze mooie Victoriaanse stad is van alles te doen. U kunt de werf bezoeken waar oceaanreuzen als de Titanic werden gebouwd, de imposante City Hall en Queen’s University bewonderen, of u onderdompelen in het sprankelende eigentijdse Belfast met haar hippe boutiques en chique winkels. De komst van relaxte en comfortabele design-hotels betekent dat het goed en betaalbaar toeven is in Belfast, terwijl de vele uitstekende nieuwe restaurants de stad definitief op de culinaire kaart hebben gezet. Maar de grootste charme van Belfast zijn de pubs, waar u heerlijk een uurtje, of twee, kunt bijkomen.

Goedkope Vliegtickets Noord-Ierland

Vliegtickets Noord-Ierland

Bent u op zoek naar vliegtickets voor uw business trip of vakantie Noord-Ierland dan bent u hier op de juiste pagina en mocht u er hier toch geen één vinden bezoek dan onze pagina Vliegtickets. Daar zult u zeer zeker voordelige tickets naar Belfast met luchtvaartorganisaties als Aer Linges, Flybe.com, KLM en Vueling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: