JPR Reizen

Vakantie Myanmar

Het betoverende Myanmar spreekt bij vele reizigers tot de verbeelding en was tot niet zo lang geleden volledig afgesloten voor de buitenwereld. Myanmar heeft haar eigen hoogtepunten waaronder het uitgestrekte tempelgebied bij Bagan, onderdeel van Unesco’s Werelderfgoedlijst, het hooggelegen Inle meer, met haar verfrissende klimaat, prachtige kloosters, kleine dorpjes en drijvende tuinen, en het nabijgelegen Kalaw waar zich een bijzondere olifantenopvang bevindt.

Klik hier voor Vakantie Myanmar vanaf België
Klik hier voor Vakantie Myanmar vanaf Nederland

Booking.com

Rondreis Myanmar

Goedkope Vakantie Myanmar

Nederland Vlag Belgie
Trivago
Vliegtickets
Djoser
Vliegtickets

Inmiddels heeft het land haar toegangsdeuren geopend voor buitenlandse bezoekers en de tijd is dan ook aangebroken dat ook ú een bezoek brengt aan het voormalige Birma, één van Azië’s best bewaarde geheimen met vele unieke bezienswaardigheden. Het land laat zich ook uitstekend combineren met andere bestemmingen in Azië zoals Thailand, Laos en Cambodja.

Hotels – De hotelkeuze is volledig aan te passen aan uw voorkeur, al kent Myanmar wat hotels betreft nog zo haar beperkingen. Zo heeft u per locatie meestal de keuze uit verblijf in een standaard toeristenklasse (3-sterren) of superieure klasse (4-sterren of boutique) accommodaties. Myanmar heeft nog maar recentelijk haar deuren geopend voor het internationale toerisme en veel accommodatiekeuze is er dan ook op dit moment nog niet.

Rondreis – Naast culturele rijkdom heeft Myanmar ook veel natuurschoon te bieden. Zo kunt u ook een unieke trektocht in de bergen maken en slapen bij de lokale Palaung bevolking. Ook voor de Palaung is het een bijzondere ontmoeting, omdat ze weinig westerlingen zien. Mensen uit het buitenland zijn geen toeristen, maar gasten. De tempelvlakte van Bagan bestaat uit duizenden indrukwekkende tempels, opeenvolgende koningen probeerden elkaar af te troeven met steeds mooiere tempels. Over het Inle meer kunt u een boottocht maken, waar u de beroemde beenroeiers ziet. Terwijl ze achter op hun boot staan, bewegen ze de roeispaan met één been zodat ze beide armen vrij hebben voor de visvangst.

Goedkope Vliegtickets Myanmar

Vliegtickets – Indien u opzoek bent naar een goedkope vlucht naar Myanmar check dan eens de bovengenoemde reissites, want daar worden vliegtickets (incl. China Airlines en Cathay Pacific) tegen zéér lage prijzen aangeboden. De tickets voor de vliegreis kunt u daar snel en gemakkelijk via deze websites reserveren. Bezoek onze pagina vliegtickets als u nog meer opties en aanbiedingen voor goedkope vluchten wilt bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: