JPR Reizen

Vakantie Mongolië

Vakantie Mongolië – Het land bestaat uit uitgestrekte graslanden, woestijnen, kleurige bergmassieven en witte nomadententen die afsteken tegen een helderblauwe lucht. Minder bekend is misschien dat het land ook rijk is aan wilde dieren, waaronder kamelen, gazellen, argalischapen, herten, steenbokken, beren en natuurlijk het beroemde przewalskipaard.

Klik hier voor Vakantie Mongolië vanaf België
Klik hier voor Vakantie Mongolië vanaf Nederland

Booking.com

Rondreis Mongolië

Avontuurlijke Vakantie Mongolië

Nederland Vlag Belgie
Baobab
Vliegtickets
Djoser
Vliegtickets

Rondreis – Een groepsreis door Mongolië is een unieke en actieve reis voor natuurliefhebbers. Tijdens de reis heeft u veel contact met de bijzondere lokale bevolking. De overnachtingen zijn vooral in tenten en in ger (nomadentent) kampen om optimaal van de  natuur te kunnen genieten. De sanitaire voorzieningen zijn hierdoor nauwelijks of zeer eenvoudig aanwezig. In de steden zijn de overnachtingen wel in comfortabele hotels.
Tijdens de vlucht naar Ulaanbaatar maakt u direct kennis met de uitgestrekte woestijnen en graslanden van Mongolië. In het groene Khustai Nuruu nationaal park kunt u te voet en te paard op zoek naar Przewalskipaarden. Ook kunt u een meerdaagse wandeltocht maken bij Khogno Khan, waar woestijn-, berg- en steppelandschappen samenkomen. Ook een wandeltocht van twee dagen door de Orkhon vallei met graslanden, naaldwouden en bloemrijke valleien is een optie. Een reis door de Gobi- woestijn die eeuwenlang door yak- en kamelenkaravanen, beladen met thee en zijde, doorkruist werd mag zeker niet gemist worden tijdens uw rondreis Mongolië. De natuur van het Gurvansaikhan nationaal park is ook een hoogtepunt. Klim naar de toppen van de zandduinen van Khongoryn Els en luister naar het donderende geluid dat het bewegende zand voortbrengt.

Goedkope Vliegtickets Mongolië

Vliegtickets – Bent u op zoek naar een vliegticket voor uw zakenreis of vakantie Mongolië bij de bovengenoemde aanbieders niet geslaagd, bezoek dan onze pagina vliegtickets. Daar zult u namelijk zeer zeker slagen voor het voordelig online boeken van uw vliegticket van Korean Air, Aeroflot, Turkish Airlines of een andere luchtvaartmaatschappij naar bijvoorbeeld Ulaanbaatar, Dalanzadgad en Ulgit .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: