JPR Reizen

Vakantie Midden-Oosten

Wilt u een mooie rondreis maken in het Midden-Oosten of zoekt u een zeer aantrekkelijke lastminute naar bijvoorbeeld Dubai of Israël? Bezoek dan de onderstaande reisaanbieders, want buiten de eerder genoemde reizen kunt u daar ook goedkoop hotels, strandvakanties en vliegtickets boeken naar welke bestemming u in het Midden-Oosten maar wilt.

Klik hier voor Vakantie Midden-Oosten vanaf België
Klik hier voor Vakantie Midden-Oosten vanaf Nederland

Booking.com

Rondreis Midden-Oosten

Goedkope Vakantie Midden-Oosten

Nederland Vlag Belgie
Tenzing
Tui
Vliegtickets
CheapTickets
Prijsvrij
Vliegtickets

Dubai is één van de zeven Verenigde Arabische Emiraten en daar bent u verzekerd van een zonnige vakantie met een exotisch tintje. Het is tevens de meest moderne en kosmopolitische stad in het Midden-Oosten. Overal verrijzen indrukwekkende wolkenkrabbers, zoals het imposante Burj al Arab hotel. En u hebt ongetwijfeld gehoord van het Palmeiland met luxe vakantiehuizen. Behalve wolkenkrabbers, luxueuze tophotels en winkelgalerijen heeft Dubai ook traditionele souks, een ontspannen oosterse sfeer en een vriendelijke gastvrije bevolking.

Israël is een mooie en zonnige bestemming voor een heerlijke strandvakantie aan de Rode Zee en ook een ideaal land om een onvergetelijke rondreis te maken en zo bijvoorbeeld Bethlehem, Jeruzalem en diverse bestemmingen rond het Meer van Tiberias te bezoeken. Natuurlijk mag het drijven op de Dode Zee ook niet gemist worden.

Jordanië – Houd u van cultuur dan moet u zeker een rondreis maken in dit prachtige land. Tijdens zo’n rondreis in Jordanië bezoekt u o.a. de hoofdstad Amman, de eeuwenoude droge rivierbedding en woeste rotsformaties van Wadi Rum, het achte wereldwonder Petra. Zorg dat u uw reis afsluit in de havenstad en badplaats Aqaba, zodat u daar nog een paar dagen heerlijk kunt genieten aan de Rode Zee.

Goedkope Vliegtickets Midden-Oosten

Oman – Dit sultanaat heeft alles om zelfs de meest verwende toerist te verrassen. Van het slenteren in het eeuwenoude Muscat tot de tropische groene oases met de witte stranden in Salalah. Woeste rotspartijen, kloven en kliffen staan garant voor een onvergetelijk schouwspel in het Hajjargebergte en in de Wahiba Sands wordt u van harte welkom geheten door nomadische Bedoeïenen. Het oudste en indrukwekkendste fort van Oman vindt u in Nizwá en in de wadi’s bent u getuige van een weelderige groene oase met kleurrijke vogels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: