JPR Reizen

Vakantie Midden-Amerika

In Midden-Amerika kunt u o.a. kennismaken met indianenmarkten, koloniale steden, regenwoud en vulkanen. Costa Rica is met zijn tropische regenwouden en onvoorstelbare variëteit aan dieren de tuin van Midden-Amerika. Nicaragua biedt sfeervolle koloniale steden en vulkanen. In Guatemala en Honduras ligt de oorsprong van de Maya-cultuur, met indrukwekkende ruïnes en authentieke Indianendorpen en in Mexico kunt u ook heerlijk genieten van een strandvakantie.

Klik hier voor Vakantie Midden-Amerika vanaf België
Klik hier voor Vakantie Midden-Amerika vanaf Nederland

Booking.com

Klik Central America Travel voor Reisbureaus in het Buitenland

Rondreis Midden-Amerika

Goedkope Vakantie Midden-Amerika

Nederland Vlag Belgie
Tenzing
Tui
Vliegtickets
Prijsvrij
Tui
Vliegtickets

Rondreis – Midden-Amerika is in principe een zelfstandig werelddeel, maar valt toch onder Noord-Amerika. Het gebied was oorspronkelijk bewoond door indianen. In het zuiden van Mexico en Guatemala hebben de Maya’s aan het begin van onze jaartelling zich gevestigd, vervolgens werd in de zestiende eeuw het gebied veroverd door de Spanjaarden.
Het is erg leuk om een rondreis te maken door deze cultuurrijke landen en de ruïnes van de Maya´s en de Azteken te bekijken, of het vulkanische landschap van Costa Rica te bewonderen. U kunt uw reis naar Mexico ook prima combineren met een bezoek aan Guatemala, Belize, Costa Rica, Panama en Nicaragua. Bezoek ons speciale pagina voor rondreizen voor nog meer aanbieders van mooie rondreizen wereldwijd.

Strandvakantie– Vooral Mexico is in dit deel van de wereld een populaire strandbestemming. Het schiereiland Yucatán in het zuidoosten van Mexico, is een populaire vakantiebestemming voor zonaanbidders. Maar ook de cultuurliefhebbers komen hier aan bod: de ruïne van het mysterieuze Chichén Itzá is een hoogtepunt van de Mayacultuur.

Goedkope Vliegtickets Midden-Amerika

In het westen van Mexico ligt Bahía de Banderas, met de bekende badplaats Puerto Vallarta. Proef hier vanuit uw ligstoel op het strand van de Mexicaanse cultuur, de tequila’s en de tortilla’s! Mocht u hierboven niet slagen voor de perfecte zonvakantie bezoek dan onze pagina voor strandvakanties voor overige zon, zee en strandbestemmingen.

Vliegtickets – Via deze pagina of onze vliegticketpagina kunt u goedkope tickets voor uw vakantie of business trip naar Cancún, Guatamala City, Mexico Stad of San José eenvoudig online bestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: