JPR Reizen

Vakantie Malta

Dit land heeft historische bezienswaardigheden uit allerlei tijdperken. De Arabische, Italiaanse en Engelse invloeden zijn nog goed terug te zien. anwege de mooie combinatie van strand, cultuur en natuur is Malta een bestemming bij uitstek voor een heerlijke vakantie. Zo hebben de plaatsen St. Julians en Sliema een gezellig uitgaansleven. Qawra is een rustigere plaats en de zonaanbidders kunnen heerlijk genieten in de mooie baai van Mellieha.

Klik hier voor Vakantie Malta vanaf België
Klik hier voor Vakantie Malta vanaf Nederland

Booking.com

Hotels Malta

Goedkope Vakantie Malta

Nederland Vlag Belgie
Jong Intra
Vliegtickets
Tui
Vliegtickets

Rondreis – In het hart van de Middellandse Zee vinden we de archipel Malta. Dit eilandenrijk bestaat uit zes kleine eilanden waarvan alleen Malta, Gozo en Comino bewoond zijn. De overige drie eilandjes Cominotto, Filfla en St. Pauls Island zijn onbewoond. Malta is het meest veelzijdige eiland in het Middellandse Zee gebied. Antieke bezienswaardigheden, oude steden, kastelen, forten, kerken en een mooie natuur… Malta is een waar openluchtmuseum!
Daarnaast is het echt een smeltkroes van allerlei culturen geweest. Arabieren, Feniciërs, Romeinen, Spanjaarden, Engelsen en de Fransen. Ze hebben allemaal hun stempel op Malta gedrukt. Het is dan ook echt een perfecte bestemming voor de cultuurliefhebbers. Als cultuurliefhebber is het een ‘must’ om de prachtige ommuurde “oude steden” zoals Valletta en Mdina te bezoeken. Of ga naar de wereldberoemde opgravingen uit het stenen tijdperk.

Strandvakantie – Malta heeft heerlijke stranden. Ook voor snorkellaars en duikers is het eiland een paradijsje. De vele wrakken, grotten en kleurrijke onderwaterwereld maken Malta tot één van de mooiste snorkel- en duiklocaties in de Middellandse Zee. Voor een echte strandvakantie kun je op het eiland in één van de vele levendige badplaatsen terecht. Eén van de populairste badplaatsen op Malta is St. Julians en dat is niet voor niets.

Goedkope Vliegtickets Malta

Rond het haventje van St. Julians ligt een levendig dorp met veel gezellige restaurants, winkeltjes, bars en discotheken. Hier hoeft u zich echt niet te vervelen. Daarnaast ligt de plaats in een pittoreske baai, waar veel traditionele vissersboten liggen.
Een andere leuk plaatsje is Kalkara. U vindt deze plaats aan de oostkust van Malta. Dit oorspronkelijke vissersdorpje is een fijne plek om je vakantie door te brengen. Het is een pittoresk dorpje met leuke winkeltjes en goede restaurants. U vindt er ook een mooie haven, waar u kunt genieten van het mooie uitzicht over zee.
Heeft u zin in een dagje strand? Ga dan naar de ‘Rinella Bay’. Hier vindt u het enige zandstrand in de Grand Harbour en het is een heerlijke plek om je dag door te brengen.

Vliegtickets – Vergelijk alle prijzen voor vliegtickets van bijvoorbeeld Air Malta, Alitalia, Ryanair of KLM naar Malta bij de bovengenoemde ticketssites.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: