JPR Reizen

Vakantie Malediven

De naam alleen al is magisch! Deze eilandengroep ligt in de Indische Oceaan, ten zuiden van India en zuidwest van Sri Lanka. De circa 1200 eilanden zijn verdeeld in 26 atollen. Rondom de eilanden vindt u prachtige koraalriffen en een zeer rijke onderwaterwereld. Deze moet u beslist ontdekken tijdens een snorkel- of duiktocht. Ongeveer 200 eilanden zijn bewoond, waarvan circa 88 toeristenoorden zijn. In dit eilandenrijk hebt u meer dan voldoende mogelijkheden tot ontspanning: massages, gezichtsbehandelingen en nog veel meer. Uw jetlag-symptomen verdwijnen en verder rest u niets dan genieten.

Klik hier voor Vakantie Malediven vanaf België
Klik hier voor Vakantie Malediven vanaf Nederland

Booking.com

Huwelijksreis Malediven

Luxe Vakantie Malediven

Nederland Vlag Belgie
Trivago
Vliegtickets
Prijsvrij
Vliegtickets

Malé – In Malé, de hoofdstad van de Malediven op het gelijknamige eiland, kunt u de Vrijdagmoskee bewonderen. Dit is de belangrijkste moskee van het eilandenrijk en domineert Malé met haar grote gouden koepel. Ook de Hukurumoskee uit de 17e eeuw vindt u hier.
Als u even van het strand af wilt, kunt u hier de schitterende moskeeën bezoeken. Ook kunt u langs de verschillende souvenirwinkeltjes slenteren, die u houtsnijwerk en kleding te bieden hebben. Vanaf Malé kunt u ook een boottocht maken naar het paradijselijke Lankanfushi. Hier ontdekt u hagelwitte stranden die omgeven worden door een heldere, schitterende zee.

Droomvakantie Malediven – Parelwitte stranden, heerlijk eten en drinken, turquoise tinten in het water, prachtige koraalriffen die u snorkelend en duikend bewondert en een vriendelijke bevolking. Dat staat u te wachten als u kiest voor een vakantie Malediven.
Hoe cliché het ook mag klinken, op de Malediven beleeft de wereld de liefde. Huwelijken worden er voltrokken, op de blote voeten in het zand geniet men van de welverdiende huwelijksreis en echtparen vieren er hun jubilea. De Malediven is ook zonder huwelijk een bestemming die meer dan de moeite waard is. De balans tussen rust, geluk en watersport is wat u er vindt.

Resorts Malediven

Vliegtickets – Bent u op zoek naar een vliegticket voor uw zakenreis of vakantie Malediven bij de bovengenoemde aanbieders niet geslaagd, bezoek dan onze pagina Vliegtickets. Daar zult u namelijk zeer zeker slagen voor het voordelig online boeken van uw Srilankan Airlines, Qatar Airways, Emirates, Malaysia Airlines of vliegticket van een andere luchtvaartmaatschappij naar bijvoorbeeld Malé.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: