JPR Reizen

Vakantie Noord-Macedonië

Eén van de goedkoopste vakantiebestemmingen binnen Europa is waarschijnlijk wel Noord-Macedonië. Aan het Meer van Ohrid kunt u heerlijk genieten van zon en strand. U kunt vandaar ook mooie excursies maken naar bijvoorbeeld de hoofdstad Skopje, een tour door de bergen maken die u soms tot wel 2000m hoogte brengt of naar het buurland Albanië gaan. Buiten Corendon en TUI kunt u bij de ondergenoemde reisbureaus terecht voor voordelige autovakanties, strandvakanties, rondreizen en vliegtickets naar het land van Alexander de Grote.

Klik hier voor Vakantie Macedonië vanaf België
Klik hier voor Vakantie Macedonië vanaf Nederland

Booking.com

Rondreis Noord-Macedonie

Goedkope Vakantie Macedonië

Nederland Vlag Belgie
Stip
Trivago
Tui
CheapTickets
Trivago
Vliegtickets

Excursies – Wilt u niet de hele dag op het strand of bij het zwembad van uw hotel blijven zitten dan heeft Macedonië u genoeg excursies te bieden. Zo kunt u een boottocht maken naar St. Naum (één van de mooiste pelgrimsoorden van het land), met de bus of huurauto naar de hoofdstad Skopje gaan. Hier vindt u o.a. nog de overblijfselen van het oude station dat tijdens de grote aardbeving in 1963 verwoest is, het gedenkhuis voor Moeder Theresa, de stenen brug, het Holocaust museum en de oude bazar. Ook is een excursie naar het buurland Albanië zeer populair.

Rondreis – Macedonië is een klein land en is dus een ideaal land om een rondreis te maken. Zo kunt u de schitterende nationale parken Mavrovo en  Pelister bezoeken, de hoofstad Skopje en het Jeruzalem van de Balkan; Ohrid. Ook kunt u dit land bezoeken door uw rondreis te combineren met een bezoek aan de buurlanden Albanië, Bulgarije, Griekenland en Servië.

Goedkope Vliegtickets Vliegtickets Noord-Macedonië

Vliegtickets – Kunt u hierboven niet slagen voor vliegtickets voor uw vakantie of zakenreis naar Ohrid of Skopje, bezoek dan onze pagina vliegtickets.

Zonvakantie – Aan het beroemde Meer van Ohrid kunt u in zowel appartementen, hotels en villa’s rond juni t/m september terecht voor een heerlijke zomervakantie. Deze slaapgelegenheden liggen veelal verspreid over de plaatsen Ohrid en Struga. In de avond kunt u heerlijk wandelen op de boulevard en dineren op een terras langs het meer.

                        Bekijk hieronder verscheidene impressies van de highlights van Macedonië!

                             

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: