JPR Reizen

Vakantie Letland

Letland is één van de Baltische Staten en het is een land van volksliedjes en dans, welke tijdens de midzomernachtfeesten uitgevoerd worden. Langs de kust van Letland liggen mooie zandstranden. Men komt hier niet alleen van de zon genieten, want op de stranden kan amber gevonden worden.

Klik hier voor Vakantie Letland vanaf België
Klik hier voor Vakantie Letland vanaf Nederland

Booking.com

Rondreis Letland

Dit is een goudbruine barnsteen van miljoenen jaren oud waarin vaak nog overblijfselen, zoals insecten, te zien zijn. Het binnenland van Letland bestaat uit zacht glooiende berkenbossen en akkers, waarop nog ouderwetse korenhoven staan. In heel Letland zijn mooie kastelen, paleizen en leuke middeleeuwse stadjes te vinden.

Goedkope Vakantie Letland

Nederland Vlag Belgie
Sawadee
Tui
Vliegtickets
Momondo
Prijsvrij
Sawadee
Vliegtickets

RondreizenLetland heeft een lange historie en dat vindt u terug in de oude kastelen en kerken uit verschillende tijdperken. 9.000 voor Christus werd het gebied al bewoond en het land heeft daarnaast ook gediend als route voor de Vikingen. Het land heeft een mooie, lange kustlijn bestaande uit zandstranden, rotsformaties en duinen. Maakt u een rondreis door Letland, dan valt u de prachtige, ongerepte natuur meteen op. Er zijn vier nationale parken te vinden, naast 24 natuurparken en vele natuurreservaten.
Uitgestrekte meergebieden, ontelbare rivieren en beken, moerassen en uitgestrekte wouden wisselen elkaar af tijdens het rondreizen door Letland. In het oosten van het land liggen heuvels van 150 tot 300 meter hoog. Ook voor dierliefhebbers is reizen naar Letland een aanrader. U vindt er veel ooievaars, spechten en watervogels. In het binnenland leven daarnaast ook nog uilen, buizerds en torenvalken. In de vele bossen maakt u kans om wilde zwijnen, herten, wolven, marters, lynxen en beren tegen te komen.

Stedentrip RigaRiga is de hoofdstad van Letland en heeft een rijke historie. Tijdens een stedentrip Riga zult u dan ook kunnen genieten van kleurrijke oude gebouwen, smalle straatjes, een hele verzameling Art Nouveau gebouwen, en mooie kerkjes. Niet voor niets is de binnenstad dan ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO gezet. Misschien wel het belangrijkste kenmerk van Riga is haar liefde voor muziek waarvan tal van muziekconcerten het gevolg zijn. De bekendste bezienswaardigheden van Riga zijn het bezettingsmuseum, de dom, het Bastejkalns Park, Tris Brali (oudste huizen van Riga) en de Petrikerk.
Winkelliefhebbers zullen zich tijdens een stedentrip Riga goed vermaken. De Audeju is misschien wel de bekendste winkelstraat en in outlet Blow zijn design kleren te vinden van het jaar daarvoor voor een voordeligere prijs. Een bezoekje aan de centraltirgus mag zeker niet overgeslagen worden. De markt bestaat uit vijf hallen waar werkelijk waar alles te vinden is. Naast goed winkelen kunt u er echter ook goed uitgaan. Letse opera, klassieke concerten, gezellige bars en cafés, mooie pleintjes met terrassen en restaurants waar heerlijke gerechten op de kaart staan.

Goedkope Vliegtickets Letland

Vliegtickets – Voor een zakenreis of vakantie Letland kunt u op onze pagina Vliegtickets uw vliegreis goedkoop met bijvoorbeeld Air Baltic, Air France of Wizz Air naar het vliegveld van Riga boeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: