JPR Reizen

Vakantie Laos

Vakantie Laos – Met links en rechts Thailand en Vietnam en in het noorden het machtige China, ligt Laos verscholen in de groene jungle. Denderende watervallen, uitgestrekte rijstvelden en de machtige Mekong rivier. Gemoedelijke dorpen waar monniken in de vroege ochtend offers ophalen. Tijdens een rondreis Laos slaapt u in junglecottages, koloniale huizen, een knus guesthouse of bij een gastgezin in een bergdorp.

Klik hier voor Vakantie Laos vanaf België
Klik hier voor Vakantie Laos vanaf Nederland

Booking.com

Rondreis Laos

Goedkope Vakantie Laos

Nederland Vlag Belgie
Tenzing
Trivago
Tui
Vliegtickets
Djoser
Trivago
Vliegtickets

Een vakantie in Laos staat voor cultuur, het boeddhisme en de prachtige natuur. Voor een strandvakantie moet je hier niet zijn. Laos heeft namelijk geen toegang tot de zee. In het noorden wordt Laos begrensd door de bergketen van Annam en in het westen door de Mekong.
Ongeveer 80% van het land bestaat uit bergen en hoogvlakten. De rivier Mekong doorkruist het land over een lengte van 1800 km. De vruchtbare gebieden liggen bijna allemaal rond deze rivier. In het zuiden ligt het Belovensplateau. Dit hoog gelegen, vruchtbare gebied leent zich uitstekend voor het verbouwen van koffie.

Rondreis – Laos was één van de meest geïsoleerde landen van zuidoost Azië. Tegenwoordig is een vakantie Laos zeer goed te doen. Tijdens uw reis door Laos treft u nog het echte traditionele leven aan. De mensen in Laos zijn buitengewoon aardig en vriendelijk. Een aantal plekken moet u absoluut zien. Proef tijdens uw privé-reis de Franse koloniale sfeer in de hoofdstad Vientiane en geniet van de talrijke tempels in de historische koningsstad Luang Prabang. De stad staat als geheel op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Goedkope Vliegtickets Laos

Vliegtickets – De afstand van het noorden tot het zuiden van Laos is behoorlijk groot. U kunt dit met de bus of boot afleggen, maar als u wat minder tijd hebt en een iets groter budget kunt u ook kiezen voor binnenlandse vluchten Laos. Vientiane heeft de grootste luchthaven, maar ook Luang Prabang of Phonsovan hebben vliegvelden. Binnenlandse vluchten kunt u boeken bij Laotiaanse luchtvaartmaatschappijen, zoals Lao Airlines of gewoon bij één van de ticketsites op boekjereis.net.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: