JPR Reizen

Vakantie Japan

Vakantie Japan – In dit land zult u van de ene verbazing in de andere vallen door de enorme tegenstellingen. Nergens ter wereld gaan mystiek, cultuur en tradities zo harmonieus samen met technische innovatie en futurisme als in Japan. Vergelijk bijvoorbeeld de skyline van de grote steden in Japan met de traditionele dorpjes en pittoreske natuurlandschappen. Laat u meeslepen in de gekte van de stadsjungle van Tokio en kom een paar straten verder tot rust in de oorverdovende stilte van een Japanse tuin.

Klik hier voor Vakantie Japan vanaf België
Klik hier voor Vakantie Japan vanaf Nederland

Booking.com

Rondreis Japan

Goedkope Vakantie Japan

Nederland Vlag Belgie
Tenzing
Tui
Vliegtickets
Djoser
Momondo
Vliegtickets

Japan bestaat voornamelijk uit de 4 grote eilanden: (van noord naar zuid) Hokkaido, Honshu, Shikoku en Kyushu. Honshu is het grootste eiland, hier bevinden zich de belangrijkste steden van Japan. De algemene eigenschappen van de 4 belangrijke eilanden zijn: besneeuwde steile bergen (waaronder de beroemde vulkaan Fuji), korte rivieren, beboste hellingen, onregelmatige en mooie meren en kleine, vruchtbare vlaktes. Van de 4 grote eilanden heeft Hokkaido de laagste bevolkingsdichtheid en Honshu de hoogste. De belangrijkste Japanse steden zijn: Tokyo, Nagano, Osaka, Kyoto, Kobe, Hiroshima, Yokohama, Sapporo, Nagasaki, Nagoya en Fukuoka.

Hotels – Tokyo is een zeer geliefde vakantiebestemming in Japan. De stad bezit zeer goede hotels waar u zich compleet thuis voelt. Wellicht bent u enkel op doorreis en wilt u alleen wat uurtjes nachtrust pakken, welke wens u ook heeft, in Tokyo vindt u altijd wel een hotel of zakenhotel dat bij u past en nog eens betaalbaar is ook. Bekijk online bij bovengenoemde reissites de hotelaanbiedingen in Japan. Bezoek onze pagina Hotels en vergelijk alle hotels voor uw zakenreis of vakantie Japan om zo voor de beste prijs uw hotel te boeken.

Rondreis – Door Japan reizen is als reizen door de tijd. Van de moderne metropool Tokyo naar de stad van de geisha’s; het traditionele Kyoto, het is net alsof u van het ene naar het tijdperk reist. Neonverlichte wolkenkrabbers huisvesten de meest vooruitstrevende hightech-bedrijven terwijl op steenworp afstand in authentieke theehuizen traditionele ceremonies worden gehouden.

Goedkope Vliegtickets Japan

In Japan vormen een wijds berglandschap met kristalheldere meren‚ felverlichte stadscentra‚ perfect aangelegde tuinen‚ rommelende vulkanen‚ oude keizerpaleizen en traditionele architectuur een magische wereld die u zal fascineren tijdens elke stap van uw reis. Bezoek onze pagina Rondreizen voor meer aanbieders van deze mooie vakanties.

Vliegtickets – Indien u opzoek bent naar een goedkope vlucht naar Japan check dan eens de bovengenoemde reissites, want daar worden vliegtickets (incl. Japan Airlines, Cathay Pacific en KLM) tegen zéér lage prijzen aangeboden. De tickets voor de vliegreis kunt u daar snel en gemakkelijk via deze websites reserveren. Bezoek onze pagina vliegtickets als u nog meer opties en aanbiedingen voor goedkope vluchten wilt bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: