JPR Reizen

Vakantie Indonesië

Bezoek de onder genoemde reisorganisaties voor uw rondreis of strandvakantie Indonesië. Bij sommige van de aanbieders kunt u ook terecht voor enkel uw vliegtickets voor uw zakenreis of vakantie Indonesië te boeken.

Klik hier voor Vakantie Indonesië vanaf België
Klik hier voor Vakantie Indonesië vanaf Nederland

Booking.com

Rondreis Indonesië

Goedkope Vakantie Indonesië

Nederland Vlag Belgie
Corendon
Sawadee
Vliegtickets
Momondo
Sawadee
Vliegtickets

Bali – Bali is de populairste bestemming binnen Indonesië. Het eiland is vooral bekend door het uiterst fraaie landschap, de vriendelijke bevolking en de Hindoestaanse cultuur. Maar óók door de schitterende stranden, het prachtige weer, de surfscene en het uitgaansleven.

U vindt diverse, prachtige tempels op Bali en overal treft u kleinere en grotere offerplaatsen aan. Geloof speelt dan ook een belangrijke rol in het dagelijkse leven. En er worden soms unieke processies gehouden die u van dichtbij mee kunt maken.

Het godeneiland Bali is onderdeel van Indonesië en ligt ten oosten van het eiland Java. Het is het meest westelijk gelegen eiland van de zogenaamde kleine Sunda-eilanden (de Nusa Tenggara). De belangrijkste badplaatsen zijn Kuta, Sanur en Nusa Dua. Kuta is vooral populair onder jongeren vanwege de aanwezigheid van discotheken, bars en nachtclubs. De sfeer in Sanur is veel rustiger. Nusa Dua ten slotte richt zich vooral op een zeer exclusieve doelgroep.

Rondreis – Tijdens een individuele- of groepsrondreis Indonesië kunt u de bekendste hoogtepunten van Indonesië bezoeken. Zo kunt u op Sumatra de ruige natuur in om o.a orang-oetans, een vulkaanmeer, en traditionele dorpjes met vrouwen in kleurrijke klederdracht te zien. Tevens kunt u zelf helpen om de olifanten te wassen.
Op Java kunt u aan de voet van de boeddhistische Borobodur slapen en dwalen door de hindoeïstische tempels Prambanan.  In Yogyakarta kunt u de keuken van Indonesië leren kennen en kunt u de de zon zien opgaan over de actieve Bromo vulkaan.

Op Bali kunt u in het kristalheldere water bij Pemuteran en Menjangan eiland snorkeren, kunt u een baby schildpad uitzetten en kunt u  de typisch Balinese cultuur in Ubud proeven.
Reizen over Flores is een reis terug in de tijd naar traditionele bergstammen en gekleurde vulkaanmeren. Op dit eiland kunt u ook de befaamde Komodo ‘draak’, die doet denken aan dinosaurussen tegenkomen.

Op Lombok kunt u prachtige wandelingen op de groene flanken van de vulkaan Rinjani maken en kunt u authentieke Sasak dorpjes bezoeken. Voor de kust van Lombok ligt Gili Meno, een idyllisch koraaleilandje met witte poederstranden en een  turquoise zee, waar u fantastisch kunt snorkelen of duiken.

In het zuiden van Sulawesi kunt u met Makasarezen koken, wandelen tussen kalkstenen bergen, eten bij een Bugis familie thuis,  koffie met de vissers op het Tempe meer drinken, en slapen bij de Toraja’s met hun bijzondere dodenvereering. In het uiterste noorden van Sulawesi kunt u bij de Minahasa thuis eten en maakt u kennis met de Menadonezen, die altijd sterk verbonden met de Nederlanders waren. Ook kunt u een andere beroemde inwoner spotten: het zeldzame Tarsier aapje, in Nationaal Park Tangkoko. Ook neushoornvogels en macaque apen houden zich hier schuil.

In het wereldberoemde Marine Park Bunaken kunt u de indrukwekkende onderwaterwereld van Indonesië zien. Op Kalimantan kunt u een off the beaten track reis maken die u naar het Dayak volk van Borneo en de orang-oetans brengt. Zo ziet u hier hoe de mensen leven aan de rivier en kunt u een bezoek brengen aan de kleurrijke drijvende markt. Bezoek de diamantmijnen en zwemmende waterbuffels, maak een trekking in Loksado en zak per bamboo vlot de rivier af om zo de zeldzame orang-oetans en proboscis apen te spotten tijdens een boottocht door Nationaal Park Tanjung Puting.

Goedkope Vliegtickets Indonesië

Vliegtickets – Bent u voor uw vliegticket voor uw zakenreis of vakantie Indonesië bij de bovengenoemde aanbieders niet geslaagd, bezoek dan onze pagina vliegtickets! Daar zult u namelijk zeer zeker slagen voor het voordelig boeken van uw China Southern, Emirates, Garuda Indonesia of vliegticket van een andere luchtvaartmaatschappij naar bijvoorbeeld Ambon (Molukken), Bandung, Jakarta, Medan of Surabaya.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: