JPR Reizen

Vakantie India

Vakantie India – Laat u betoveren door dit mystieke land vol prachtige landschappen en bijzondere culturen. Een rondreis India staat garant voor indrukwekkende koningssteden, veelzijdige natuur en een overvloed aan cultureel erfgoed. Heeft u altijd al een keer de Gouden Driehoek van India en de Taj Mahal willen bewonderen? Of bent u gewoon toe aan een ontspannen strandvakantie in Goa? Dit is uw kans!

Klik hier voor Vakantie India vanaf België
Klik hier voor Vakantie India vanaf Nederland

Booking.com

Goedkope Vakantie India

Nederland Vlag Belgie
Sawadee
Tenzing
Vliegtickets
Momondo
Djoser
Vliegtickets

Rondreis – India is een fascinerend land, weinig bestemmingen spreken zo tot de verbeelding. Er zijn diverse rondreizen door India mogelijk. Steden als Delhi, Jaipur, Jodhpur, Varanasi en Calcutta zijn een bestemming op zich en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Een bezoek aan de Taj Mahal in Agra of een boottocht op de Ganges in Varanasi zijn echt een must. Ook reizen naar de kleurrijke paleizen van Rajasthan zijn zeer aan te raden en dit kunt u zelfs combineren met een bezoek aan Nepal.
Een rondreis door Zuid- of Oost-India laat u kennis maken met een ander India. De ligging aan zee en de hogere temperatuur zorgen voor een andere cultuur en natuur dan in het bergachtige noorden.

Strandvakantie Goa – Voor een strandvakantie India moet u in het toeristische Goa zijn. De hoofdstad van Goa is Panjim. Deze stad heeft een relax Mediterraan sfeertje. Noord Goa is drukker dan het zuiden. Calangute heeft de beste uitgaanscentra van deze streek. De streek Goa heeft prachtige kilometerslange stranden en uitgaansgelegenheden (bekend bij de hippies). Niet voor niets is dit één van de populairste bestemmingen voor een relax vakantie India. Goa is van oorsprong een Portugese nederzetting. Nu is het een christelijke streek. In Goa wordt dan ook alcohol geschonken. In de rest van India is alcohol moeilijk te verkrijgen.

Goedkope Vliegtickets India

Vliegtickets – Voor goedkope vliegtickets voor uw zakenreis of vakantie India bent u bij boekjereis.net op de juiste plaats. Hier zult u namelijk zeer zeker slagen voor het voordelig online boeken van uw vliegtickets van Emirates, IndiGo, Jet Airways of  van een andere luchtvaartmaatschappij naar bijvoorbeeld Bangalore, Chennai, Delhi, Kolkata of Mumbai.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: