JPR Reizen

Vakantie IJsland

IJsland biedt voor toeristen een exotische natuur met gletsjers en geisers. Steeds meer mensen ontdekken ontdekken dit land. Tegenwoordig is de hoofdstad Reykjavik dankzij het fantastische nachtleven een populaire bestemming geworden. Daarnaast biedt Reykjavik ook schitterende architectuur aan, kun je er fantastisch winkelen en heerlijke visgerechten eten. Kortom twijfel geen moment en boek hieronder een hotel, rondreis of vliegticket naar dit unieke land.

Klik hier voor Vakantie IJsland vanaf België
Klik hier voor Vakantie IJsland vanaf Nederland

Booking.com

Rondreis IJsland

Goedkope Vakantie IJsland

Nederland Vlag Belgie
Oad
Sawadee
Tui
Momondo
Prijsvrij
Vliegtickets

Het beste seizoen om IJsland te bezoeken is  de zomer. De de zon gaat dan nauwelijks onder en blijft het dus vrijwel 24 uur licht. Het is een fascinerende ervaring in het licht van de middernachtzon de walvissen te bekijken, te zwemmen of gewoon door de schitterende natuur te wandelen, te fietsen of in eigen huurauto te rijden.

Cruise IJsland

Een cruise boeken naar IJsland via één van de bovengenoemde reisorganisaties is ook mogelijk. U vaart dan o.a. langs de Noorse Fjorden en de Noordkaap en ontdekt daarna de bezienswaardigheden van o.a. Reykjavik, Akureyi, Djupivogur, Hafnarfjordur, Isafjordur en Seydisfjordur. Bezoek onze cruise pagina indien u nog andere aanbieders en opties wilt bekijken.

Groepsrondreizen

Bij de rondreizen die op deze pagina worden aangeboden zult u veel in een rustig tempo zien. Er wordt onderweg genoeg tijd gemaakt voor kortere wandelingen, fotostops, inkopen doen, plaspauzes en gewoon stilletjes genieten van een bijzondere plek. De Duitstalige, Engelstalige of Nederlandstalige gids vertelt u over alle bezienswaardigheden en over IJsland in het algemeen.

Goedkope Vliegtickets IJsland

Vliegreis IJsland

De gemakkelijkste wijze om naar IJsland te reizen is natuurlijk per vliegtuig. Een rechtstreekse vlucht per Icelandair of een andere luchtvaartmaatschappij van Amsterdam Schiphol naar Kevlavík (40 kilometer ten westen van Reykjavik) bedraagt ongeveer drie uur. Mocht u bij de bovengenoemde reisburo’s geen geschikte ticket vinden bezoek dan ook eens ons pagina vliegtickets.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: