JPR Reizen

Vakantie Hongarije

Eén van de meest tot de verbeelding sprekende landen in Europa is ongetwijfeld Hongarije: het land van de poesta’s en de zigeuners! Middelpunt van het land is de bruisende, sfeervolle hoofdstad Boedapest met vele bezienswaardigheden en waar het roemrijke verleden nog tastbaar is. Na de hoofdstad Boedapest is het Balaton Meer, de ‘Hongaarse Zee’, de grootste toeristische trekpleister van Hongarije en één van de meest geliefde vakantieoorden.

Klik hier voor Vakantie Hongarije vanaf België
Klik hier voor Vakantie Hongarije vanaf Nederland

Booking.com

Goedkope Vakantie Hongarije

Goedkope Vakantie Hongarije

Nederland Vlag Belgie
Oad
Vliegtickets
Prijsvrij
Vliegtickets

Busreizen Hongarije

Nederland Vlag Belgie
Jong Intra FlixBus

Hongarije is het ideale land voor een onvergetelijke  bus excursiereis of stedenreis. Ga met één van de bovengenoemde reisorganisaties mee op busreis naar Boedapest, de hoofdstad van Hongarije, eventueel gecombineerd met enkele dagen nagenieten aan het Balatonmeer. Bezoek onze pagina Busreizen indien u meer informatie wilt over de busreizen naar Hongarije of andere bestemmingen.

Campings Hongarije

Nederland Vlag Belgie
ACSI
AllCamps
Family Holidays
Gustocamp
Tendi
VacanceSelect

Wanneer u gaat kamperen in Hongarije, zult u verrast zijn over hoe westers en modern dit land eigenlijk is. En tegelijkertijd toch nog altijd rijk aan traditie en vol schilderachtige, romantische droomplekjes. Ook niet onbelangrijk: de prijzen van een kampeervakantie in Hongarije zijn een stuk lager dan de meeste andere landen! Bezoek onze pagina Campings voor nog meer kampeerbestemmingen binnen en buiten Hongarije.

Vakantiehuizen Hongarije

Steeds meer mensen huren een vakantiehuis in Hongarije, waardoor het aantal vakantiegangers naar dit mooie land groeiende is. Tijdens uw verblijf in een Hongaarse vakantiewoning kunt u vele uitstapjes maken naar historische steden of door het prachtige Hongaarse land. Voor een culturele vakantie zijn vrijstaande vakantiehuizen in Hongarije wellicht een aanrader.

Goedkope Vliegtickets Hongarije

Stedentrip Boedapest

Nederland Vlag Belgie
Trivago Trivago

Boedapest, één van de mooiste hoofdsteden ter wereld. Deze bruisende stad is een belangrijk middelpunt van cultuur en historie, de stad staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Dwars door de stad loopt rivier de Donau, waardoor de stad in twee delen is opgesplitst. Wandel aan de rechteroever van de rivier, het voormalige ‘boeda’, en u ontdekt de vele bezienswaardigheden, musea en winkels die de stad herbergt. Ook geniet u hier van een rustige, authentieke en romantische sfeer.
Wanneer u zich aan de linkeroever bevindt, het voormalige ‘Pest’, ervaart u het commerciële hart van de stad, met het meeste verkeer en industrie. Maak uw beleving compleet en proef de typisch Hongaarse Goelasj met paprika en de heerlijke Hongaarse dranken. Bezoek onze pagina Stedentrips voor nog meer aanbieders van city trips naar Boedapest en andere wereldsteden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: