JPR Reizen

Vakantie Gambia

Vakantie Gambia betekend dat u voor een tropische, veelzijdige vakantiebestemming met mooie zonovergoten stranden, aangename hotels en veel mogelijkheden voor watersporten heeft gekozen. Naast zon, zee en prachtige stranden is er nog veel meer te beleven op deze tropische bestemming. Maak absoluut ook eens een uitstapje in de schitterende natuur of naar het prachtige binnenland.

Klik hier voor Vakantie Gambia vanaf België
Klik hier voor Vakantie Gambia vanaf Nederland

Booking.com

Goedkope Vakantie Gambia

Speciaal voor u hebben wij verscheidene aanbieders bekeken die schitterende reizen aanbieden naar de mooiste plekjes in Gambia waar u heerlijk in de watten gelegd wordt of waar u zelf kunt beslissen hoe uw reis eruit komt te zien. Neemt u dus hieronder een kijkje bij de verschillende aanbieders en boek nu makkelijk en snel uw vakantie Gambia online!

Goedkope Vakantie Gambia

Nederland Vlag Belgie
Kras
Stip
Tui
Vliegtickets
Momondo
Trivago
Vliegtickets

Rondreis – Een rondreis door Gambia is vooral aan te raden als u een vogelliefhebber bent. In het Kiang Nationaal Park zult u ontelbare exotische soorten tegenkomen. Als bonus krijgt u er ook nog hyena’s, krokodillen en een fraai landschap bij.
Wilt u ook Chimpansees zien? Ga dan tijdens uw rondreis richting het River Gambia-park, waar u de laatste in het wild levende kolonie van Gambia treft. Indien u geïnteresseerd bent in de geschiedenis van Gambia, mag u James Island ook niet overslaan. Dit fort speelde een belangrijke rol tijdens de langdurige kolonisatie van het land.
Ook kunt u bij sommige touroperators een rondreis Gambia combineren met een bezoek aan het buurland Senegal. Kom daarna heerlijk bij van al uw ervaringen aan de mooie kust van Gambia, waar u zowel ouderwetse vissersdorpjes als moderne hotels vindt.

Vliegtickets Gambia

Strandvakantie – De bekendste stranden voor een vakantie Gambia zijn:

  1. Paradise Beach: in het zuiden van Gambia nabij de plaats Sanyang vindt u Paradise beach. Het mooie witte zandstrand is gelegen in een baai.
  2. Kotu/Farjauni: ten westen van Banjul vindt u de plaatsen Kotu en Fajara met een prachtig breed zandstrand, een verfrissende zee en wuivende palmen. Het is het populairste strand van Gambia, maar echt heel druk zal het er (voorlopig) niet worden. Langs het strand zijn diverse restaurants en bars.
  3. Kololi Beach: op de aantrekkelijke eindeloze stranden van het drukkere Kololi Beach, nabij Kotu, kunt u genieten van een hapje en een drankje bij één van de strandtentjes, een heerlijke duik in zee nemen of gewoon lekker ontspannen op een strandstoel onder een parasol.
  4. Brufut: het Brufut strand vindt u op zo’n 15 minuten rijden van het toeristengebied Kotu. Het Brufut strand is gelegen in een omgeving die nog niet iedereen ontdekt heeft. Ideaal voor de rustzoeker.
  5. Bakau/Cape Point: hier treft u het kruispunt van de Atlantische oceaan met de brede Gambia rivier. Gekenmerkt door een ruige klif is dit één van de mooiste kuststroken van Gambia.

VliegticketsBoek bij één van de bovengenoemde reisorganisaties of op onze pagina Vliegtickets eenvoudig en goedkoop uw tickets naar Banjul met Iberia, Royal Air Morroco, TAP of een andere luchtvaartmaatschappij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: