JPR Reizen

Vakantie Finland

Een vakantie Finland betekend een bezoek aan een land met vele meren, waterkanaaltjes en vele uitgestrekte bossen waar o.a. nog beren en wolven leven. Ook een bezoek aan de ‘dochter van de Oostzee’, zoals de Finse hoofdstad Helsinki genoemd wordt is zeer de moeite waard.

Klik hier voor Vakantie Finland vanaf België
Klik hier voor Vakantie Finland vanaf Nederland

Booking.com

Rondreis Finland

Goedkope Vakantie Finland

Nederland Vlag Belgie
BBI Travel
Kras
Tui
Momondo
Tui
Vliegtickets

Busreizen & Rondreizen

Tijdens een busreis door Finland kunt u o.a. Kuopio in het hart van het merengebied bezoeken en daar een boottochtje maken. Ook kunt u na een mooie route door het bosrijke midden van Finland de stad Kemi aan de Botnische Golf bezoeken. Verder noordelijk komt u dan in Fins Lapland aan waar u bijvoorbeeld een bezoek aan het beroemde Santa Claus Village in Rovaniemi kunt brengen. Kortom u kunt een schitterende rondreis door dit land maken, die u door alle windstreken van Finland zult voeren. U komt in het oosten langs de Fins-Russische grens en door Karelië. Us doorkruist u het Saimaa-merengebied op weg naar Lapland en Rovaniemi op de poolcirkel. En u kunt een bezoek brengen aan van de Botnische golf en Zuid Finland. Natuurlijk wordt bij elke rondreis de hoofdstad Helsinki aangedaan.

Cruise

Een cruise naar Finland is goed te combineren met een cruise naar de Baltische Staten, Denemarken, St Petersburg in Rusland en een bezoek aan Zweden. Meestal zult u dan 1 dag in Helsinki aanmeren om daar genoeg tijd te hebben om deze stad te ontdekken. Bezoek onze cruise pagina om nog meer cruise opties te bekijken.

Stedentrip Helsinki

Helsinki is niet zo populair als bijvoorbeeld een stedentrip aan Berlijn of Londen, maar het is zeker de moeite waard. Deze bruisende hoofdstad van Finland wordt ook wel `de dochter van de Baltische Zee` genoemd en heeft de bezoeker een hoop te bieden, zoals De Rotskerk, met zijn bijzondere architectuur, het Sibeliusmonument in het gelijknamige park en het Senaatsplein met zijn Domkerk, zijn enkele belangrijke bezienswaardigheden. U kunt heerlijk wandelen in de botanische tuin of een kijkje nemen op de markt op het Kauppatori-plein.

Ook museumliefhebbers komen in Helsinki met meer dan 60 verschillende musea zeker aan hun trekken. Zo kunt u een bezoek brengen aann het Stadsmuseum (geschiedenis Helsinki), het Nationaal Museum (Finse kunst) en het Fins Nationaal Museum (met o.a werken van Rembrandt en Van Gogh).

Goedkope Vliegtickets Finland

Vakantie Finland

Bezoek onze pagina vliegtickets indien u alleen op zoek bent naar een vlucht naar Helsinki of onze pagina hotels indien u op zoek bent naar een goed en betaalbaar (zaken)hotel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: