JPR Reizen

Vakantie Filipijnen

Als er een land is dat op het paradijs op aarde lijkt, dan zijn het de Filipijnen. Niet alleen vanwege de rijke cultuur, de schitterende natuur of het ‘beste klimaat ter wereld’, maar ook vanwege de mensen en hun manier van leven. Vanwege de glimlach die elke fout begeleidt en vanwege hun gulle en kinderlijke houding die nooit door regels, regeringen of vreemdelingen kan worden veranderd. Bij een Filipino komt familie op de eerste plaats en hun feesten op de tweede plaats. Ieder excuus voor een feestje is goed en dit heeft dan – indien mogelijk – alles te maken met eten, drinken en dansen.

Klik hier voor Vakantie Filipijnen vanaf België
Klik hier voor Vakantie Filipijnen vanaf Nederland

Booking.com

Klik Travel Philippines voor Reisbureaus in het Buitenland

Goedkope Vakantie Filipijnen

Goedkope Vakantie Filipijnen

Nederland Vlag Belgie
Trivago
Vliegtickets
Trivago
Vliegtickets

Hotels – Een degelijk hotel in de Filipijnen is vaak erg betaalbaar. In Manila zult u wat meer betalen dan in de rest van het land. Maar als u wat uitkijkt naar een goede promotie, kunt u ook hier voor minder geld een per nacht een behoorlijk luxueuze kamer boeken. Om die kamer te vinden, kunt u alle sites van alle hotels afschuimen, maar dan bent u natuurlijk uren bezig. Bovendien zult u dan waarschijnlijk ook niet het goedkoopste tarief vinden. Daarom kunt u uw zoektocht het best op één van de bovengenoemde hotelboekingssites beginnen.

Rondreis – Maak een zeer afwisselende rondreis door de Filipijnen met diverse mogelijkheden voor activiteiten, waaronder wandelen, snorkelen en kajakken. Ook kunt u tijd inplannen voor ontspanning aan het hagelwitte strand van Palawan. U kunt tijdens uw rondreis Filipijnen slapen in eenvoudige, sfeervolle hotels. Tijdens deze rondreis door de Filipijnen kunt u gebruik maken van een privé-bus en dan soms overstappen in een lokaal voertuig; de jeepney. Met een binnenlandse vlucht kunt u dan nog naar het eiland Palawan vliegen.

Goedkope Vliegtickets Filipijnen

Vliegtickets – Indien u opzoek bent naar een goedkope vlucht naar de Filipijnen check dan eens de bovengenoemde reissites, want daar worden vliegtickets (incl. Cathay Pacific en China Southern) tegen zéér lage prijzen aangeboden. De tickets voor de vliegreis kunt u daar snel en gemakkelijk via deze websites reserveren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: