JPR Reizen

Vakantie Estland

Vakantie Estland – Het land staat bekend om zijn uitgestrekte historische landschappen. Het landschap wordt getekend door oneindig veel naaldbomen en het prachtige reusachtige Peipusmeer. In het historische centrum van de hoofdstad Tallinn vind je veel gotische gebouwen en kerktorens maar ook veel modewinkels van Noordse modeketens en ontzettend gezellige bruine cafés.

Klik hier voor Vakantie Estland vanaf België
Klik hier voor Vakantie Estland vanaf Nederland

Booking.com

Goedkope Vakantie Estland

Goedkope Vakantie Estland

Nederland Vlag Belgie
Kras
Sawadee
Tui
Vliegtickets
Momondo
Sawadee
Tui
Vliegtickets

Rondreizen Estland

Tijdens uw rondreis door Estland maakt u kennis met de bijzondere cultuur en rijke geschiedenis van het land. Veel verschillende culturen hebben samengeleefd, hetgeen u terugziet in de verschillende kerken, kastelen en architectuur. Er zijn vele musea welke de geschiedenis van Estland belichten. Maar, het land staat niet stil en ook aan de hedendaagse kunst wordt aandacht besteed.
Groepsrondreizen in Estland brengen u onder andere naar Pärnu, waar u de Rode Toren kunt bezoeken. Dit deel van de oude stadsmuur was geliefd bij de Russische tsaren. Bovendien is dit stadje al sinds 1838 een kuuroord. Het centrum van Pärnu telt vele houten huizen met schitterend bewerkte daklijsten, balustrades, veranda’s en torentjes in gezellige pasteltinten. In de universiteitsstad Tartu kunt u uw mengen in het prettige studentenleven met bijbehorende terrasjes en uitgaansgelegenheden.

Stedentrip Tallinn

Een stedentrip naar Tallinn is gegarandeerd bijzonder, avontuurlijk en interessant. Tallinn heeft u van alles te bieden, of u nu houdt van cultuur, architectuur, geschiedenis of winkelen, in Tallinn kan het allemaal. Tallinn kent een intrigerende geschiedenis, net als Estland in het algemeen. Verschillende nationaliteiten bezaten het land en de sporen hiervan zijn terug te zien in de steden. Deze sporen van nationaliteiten zijn bijvoorbeeld terug te zien in de kerken, hoewel er ook veel kerken vernietigd zijn. Bezoek onze pagina Stedentrips voor meer aanbieders van goedkope city trips Tallinn.Stedentrip Tallinn

Vliegtickets Estland

Voor een business trip of vakantie Estland kunt u op onze pagina vliegtickets uw vliegreis goedkoop met bijvoorbeeld Finnair, Lufthansa of SAS naar de luchthavens van Tallinn en Tartu boeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: