JPR Reizen

Vakantie Ecuador & Galapagos Eilanden

Vakantie Ecuador – Ecuador en de Galapagos behoren samen tot het kleinste Andesland van Zuid-Amerika. Vergis u echter niet. Dit land wordt als een microkosmos gezien met haar besneeuwde vulkanen, een dicht tapijt aan tropisch regenwoud, een droge maar bruisende kuststrook, hooglandmarkten van indiaanse bevolkingsgroepen, Inca-ruïnes en uitgestrekte desolate páramo’s. Met haar unieke ligging op de evenaar en grote hoogteverschillen, kent Ecuador de grootste dichtheid aan zoogdieren en amfibieën per vierkante meter.

Klik hier voor Vakantie Ecuador vanaf België
Klik hier voor Vakantie Ecuador vanaf Nederland

Booking.com

Vakantie Ecuador en Galapagos Eilanden

Goedkope Vakantie Ecuador

Nederland Vlag Belgie
Baobab
Kras
Vliegtickets
Momondo
Sawadee
Vliegtickets

Actieve Vakantie – Van de maar liefst dertig vulkanen spreken de Chimborazo en de Cotopaxi het meest tot de verbeelding met hun besneeuwde kraters tegen blauwe luchten. Met een goede infrastructuur laat het Amazonewoud zich makkelijk verkennen. Een verblijf in de mooie lodges of bij inheemse groepen in Cuyabeno en Yasuní is een belevenis op zich. Wandelen of een trektocht door de Andes, een relaxte cruise naar de Galapagos, individueel of met een groepsreis, u zult zeker verrast zijn bij uw vakantie Ecuador.

Galapos Eilanden –  ‘Last but not least’ zijn er de Galapagos eilanden, de biologische schatkamer die Charles Darwin op de kaart heeft gezet. Een reis op Galapagos is een kennismaking met de evolutie. Vogels vliegen niet weg en zeeleeuwen zijn nieuwsgierig en snorkelen samen met u. Met een first class cruise door de Galapagoseilanden, of onze groepsreis naar Galapagos, beleeft u een unieke vakantie Ecuador.

Rondreis –  Dat is een indrukwekkende reis, zowel wat betreft cultuur als natuur. In Quito en Cuenca kun je door het mooie, koloniale centrum dwalen en bij Otavalo kunt u de kleurrijke indianenmarkt bezoeken. Met kano’s kunt u dan naar onze prachtig gelegen ecolodge in de jungle varen.
In Baños kunt u ontspannen in de warmwaterbronnen, voordat we een excursie maken naar de Chimborazovulkaan. Daarna kunt per trein over de spectaculaire Duivelsneus (Nariz del Diablo) reizen. Vanuit het vissersplaatsje Puerto López kunt u Isla de la Plata – ook wel Klein Galapagos genoemd – bezoeken of op zoek gaan naar bultrugwalvissen. U kunt natuurlijk al uw rondreizen Ecuador uitbreiden met een bezoek aan de Galapagos Eilanden.
‘Last but not least’ zijn er de Galapagos eilanden, de biologische schatkamer die Charles Darwin op de kaart heeft gezet. Een reis op Galapagos is een kennismaking met de evolutie. Vogels vliegen niet weg en zeeleeuwen zijn nieuwsgierig en snorkelen samen met u. Met een first class cruise door de Galapagoseilanden, of onze groepsreis naar Galapagos, beleeft u een unieke vakantie Ecuador.

Ecuador Vliegtickets

Vliegtickets – Via deze pagina of onze pagina Vliegtickets kunt u goedkope vliegtickets van bijvoorbeeld Aeromexico, Delta Airlines, KLM en United Airlines naar Galapagos Eilanden , Guayaquil, Manta, of andere bestemmingen binnen Ecuador vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: