JPR Reizen

Vakantie Cyprus

Cyprus is een redelijk populaire toeristische bestemming voor Engelsen en Duitsers. De Belgische en Nederlandse toeristen zie je in vergelijking met de Griekse eilanden zoals Kreta, Rhodos en Kos er nog vrij weinig. Cyprus is niet zo bekend bij de massa en heeft de onterechte reputatie duur te zijn. Een reis naar het eiland Cyprus betekend eigenlijk een reis naar twee landen en werelden.  De helft is Eurogebied en zogenaamd Europees, de andere helft (Noord-Cyprus) is Turks en volledig op zichzelf.

Klik hier voor Vakantie Cyprus vanaf België
Klik hier voor Vakantie Cyprus vanaf Nederland

Booking.com

Goedkope Vakantie Cyprus

Goedkope Vakantie Cyprus

Nederland Vlag Belgie
Corendon
Oad
Trivago
Prijsvrij
Tui
Vliegtickets

Hotels– Gezinnen met kinderen kunnen het best een hotel in Phapos boeken. Dit is een leuk plaatsje met leuke hotels. Een andere optie zijn de appartementencomplexen en all-inclusive hotels in Ayia Napa. Hier vindt u de mooiste stranden en zijn veel hotels van de nodige zwembaden en entertainmentprogramma’s voorzien.

Jongerenreizen – Jongeren die veel uit willen gaan kunnen het beste naar Ayia Napa, Limassol of Paphos gaan. De hoofdstad Nicosia ligt in het binnenland en heeft dus geen stranden. Ayia Napa heeft het heftigste uitgaansleven, Paphos het gezelligste en Limassol het goedkoopste en meest gevarieerde.

Rondreis – Wilt u een rondreis op Cyprus gaan maken, dan moet u zeker het Troodos gebergte, Kyrenia, Famagusta, het prachtige Akamas en het Antieke Kourion gaan bezoeken. Een bezoek aan de laatste verdeelde hoofdstad van Europa, namelijk Nicosia mag ook niet gemist worden. In deze stad kunt u onder meer het paleis van de Aartsbisschop, Laiki Yitonia en de Johannes Kathedraal bezoeken. Maar ga ook vooral over de “Green Line” naar de Selimiye Moskee. Deze moskee was voorheen de Aghia Sofia kathedraal.

Bekijk hieronder verschillende highlights van Cyprus!

Strandvakantie – Strandliefhebbers kunnen het beste naar Ayia Napia gaan, daar zijn namelijk de mooiste stranden. Overigens heeft Paphos ook een aantal leuke stranden.

Vliegtickets – Enkele vliegtuigmaatschappijen die naar Larnaca en Paphos vliegen zijn Cyprus Airways en KLM. Indien u bij de bovenstaande vakantiesites niet slaagt kunt u altijd nog onze ticketpagina bezoeken voor goedkope vliegtickets naar Cyprus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: