JPR Reizen

Vakantie Costa Rica

Het land heeft alle typen natuur binnen zijn grenzen, variërend van tropische regenwouden, nevelwouden, droog tropisch bos en savannen tot vulkanisch gebied en mangrove wouden. Daarnaast kent Costa Rica een rijke dierenwereld, met o.a. apen, gifkikkers, kaaimannen, leguanen en vele vogelsoorten. U kunt er bovendien ook genieten van mooie tropische palmstranden.

Klik hier voor Vakantie Costa Rica vanaf België
Klik
hier voor Vakantie Costa Rica vanaf Nederland

Booking.com

Costa Rica Rondreis

Goedkope Vakantie Costa Rica

Nederland Vlag Belgie
Baobab
Kras
Momondo
Vliegtickets

Rondreis – Tijdens een rondreis door Costa Rica kunt u o.a. de hoofdstad San Jose, La Fortuna en de nationale parken Monteverde en Manuel Antonio bezoeken. Het natuurschoon van het land vormt een belangrijk onderdeel van de rondreizen. Zo is een bezoek aan het nevelwoud van Monteverde en de vulkaan Arenal ook zeker aan te raden.
Bij de meeste aanbieders van rondreizen Costa Rica kunt u kiezen of u uw aandacht wil focussen op Costa Rica alleen, of uw rondreis wil uitbreiden met landen als Panama, Nicaragua, of misschien zelfs met kleinere landen als Guatemala, El Salvador of Honduras.

Strandvakantie – Ondanks de letterlijke betekenis van Costa Rica (rijke kust), zijn de stranden en de kustlijn wellicht niet het eerste waar u bij dit land aan denkt. De lange Caribische en Pacifische kustlijnen zorgen ervoor dat er tal van mooie stranden zijn waar u kunt genieten van zon, zee en zand en heerlijk kunt snorkelen. De Pacifische kust heeft prachtige stranden, bij de Caribische kust is de sfeer zeer prettig en heeft u geen last van een regenseizoen. Bijzonder aan de stranden in Costa Rica is dat de jungle vaak tot aan het strand reikt. De stranden in Costa Rica zijn fijn als stopplaats tijdens uw reis of als verlenging van een rondreis door de natuur van Costa Rica.

Vliegtickets – Via deze pagina of onze pagina Vliegtickets kunt u goedkope vliegtickets van bijvoorbeeld American Airlines, Delta Airlines en United Airlines naar Drake Bay, Liberia, Nosara Beach, San Jose of andere bestemmingen binnen Costa Rica vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: