JPR Reizen

Vakantie China

Vakantie China – Steeds meer mensen leren China kennen als vakantiebestemming en zijn zeer onder de indruk van de grote verscheidenheid van het land. De rijke cultuur en prachtige natuur maken China, tezamen met de rijke geschiedenis en vele fascinerende bezienswaardigheden, een unieke bestemming voor elk type reiziger. Niet voor niets wordt China het land van de Toekomst genoemd. Zowel economisch als toeristisch maakt China een enorme ontwikkeling door. Goede infrastructuur, uitstekende hotels, grote veiligheid en heerlijk (en vertrouwd) eten maken een vakantie China zeker een must.

Klik hier voor Vakantie China vanaf België
Klik hier voor Vakantie China vanaf Nederland

Booking.com

Klik Cheap Travel voor Reisbureaus in het Buitenland

Goedkope Vakantie China

Nederland Vlag Belgie
Sawadee
Trivago
Tui
Vliegtickets
Momondo
Sawedee
Trivago
Vliegtickets

Voor de één zijn het de beroemde bouwwerken zoals de Chinese Muur wat de toerist naar China trekt en de ander is op zoek naar het authentieke China. Zelfs voor de meest ervaren reiziger is China verrassend. Het land heeft symboliek, natuur, cultuur, geschiedenis én ontwikkelt in razend tempo. De moderne steden zijn een tegenstelling van het binnenland met het boeddhistische kloosterleven.

Hotels – Voor uw familiebezoek, vakantie of zakenreis biedt deze pagina u luxe, mooie en voordelige hotels in steden als Beijing (Peking), Guangzhou, Shanghai en Xi’an . Bezoek onze pagina Hotels en vergelijk alle hotels voor uw vakantie China om zo voor de beste prijs uw hotel te boeken.

Goedkope Vliegtickets China

Rondreis – Natuurlijk zijn de indrukwekkende Muur, de Verboden Stad en het Terracotta Leger een ‘must’ voor elke reiziger, maar wat dacht u van het boeddhistische Tibet met zijn prachtige kloosters, de Drie Kloven op de Yangtze rivier of de kalkstenen rotspunten rondom Guilin? Of de traditionele minderheden in de zuidelijke provincie Yunnan, de tuinen van Suzhou of de beroemde Zijderoute? Ook moderne steden als Hong Kong, Shanghai en zelfs Beijing vormen tegenwoordig een waar winkelparadijs en nodigen uit tot een (langer) verblijf.

Vliegtickets – Indien u opzoek bent naar een goedkope vlucht naar China check dan eens de bovengenoemde reissites, want daar worden vliegtickets (incl. China Airlines en KLM) tegen zéér lage prijzen aangeboden. De tickets voor de vliegreis kunt u daar snel en gemakkelijk via deze websites reserveren.

Bekijk hieronder verscheidene impressies van de highlights van China!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: