JPR Reizen

Vakantie Canada

Wilt u uw familie in Toronto bezoeken, moet u op zakenreis naar Vancouver of wilt u een fly-drive rondreis maken in Canada? Voor dit alles kunt u bij onderstaande reisaanbieders terecht. Zij bieden namelijk goedkope vliegtickets, mooie rondreizen en de beste hotels aan.

Klik hier voor Vakantie Canada vanaf België
Klik hier voor Vakantie Canada vanaf Nederland

Booking.com

Klik Cheap Travel voor Reisbureaus in het Buitenland

Rondreis Canada

Goedkope Vakantie Canada

Nederland Vlag Belgie
Sawadee
Trivago
Vliegtickets
Sawedee
Trivago
Vliegtickets

Autorondreis & Camperreis

Wat is er nou mooier dan met u gezin, partner of vrienden met een auto of camper door Canada te reizen? Trek bijvoorbeeld door het afwisselende oosten van Canada en bezoek daarbij o.a. Toronto, vele natuurparken, de hoofdstad Ottawa, Montreal, Quebec (de enige ommuurde stad in Noord-Amerika en het eerste Werelderfgoed van de UNESCO) en natuurlijk de Niagara Falls.

Het westen van Canada heeft ook veel bezienswaardigheden zoals de Rocky Mountains, met het Banff en het Jasper National Park, die in de provincies Alberta en British Columbia liggen. Prachtige natuurparken met watervallen, uitgestrekte, vruchtbare valleien, het mooie fjordengebied aan de westkust en de indrukwekkende flora en fauna op Vancouver Island zijn slechts enkele voorbeelden van hetgeen u in West-Canada zult aantreffen. U heeft de keuze uit de meest mooie routes tijdens de rondreizen die de bovengenoemde reisorganisaties aanbieden.

De Beste Reistijd

Wat de beste reistijd in Canada is, hangt van de bestemming af van waar u binnen dit land heen wilt. Over het algemeen is de zomer de beste reistijd, want de temperatuur is dan hoger en blijft het er langer licht. De winters zijn daarentegen lang, donker en vooral koud. Het hoogseizoen valt in juli en augustus. In het voor- en najaar valt de meeste regen, maar dan bloeit de natuur en zijn de landschappen nog mooier.

Vliegtickets

Bezoek onze pagina vliegtickets om deze goedkoop en makkelijk voor uw vakantie of zakenreis naar bijvoorbeeld de moderne en levendige steden Toronto, Montreal of Vancouver te boeken.

Goedkope Vliegtickets Canada

Wintersport

Whistler is het meest bekende wintersportgebied in Canada, die gelegen is aan de west-kust op 1,5 uur rijden van Vancouver. Dit grootste skigebied van Noord-Amerika staat bekend om zijn uitgaansleven, is volledig ski-in / ski-out en was gastheer van de Olympische Winterspelen van 2010. Een ander skigebied zijn eigenlijk 3 kleinere gebieden gelegen in de Rocky Mountains rond de dorpen Banff en Lake Louise. Deze skigebieden liggen op zo’n 2 uur rijden van Calgary en liggen middenin de overweldigende Rocky Mountains. Ze vallen op door de perfecte champagne poeder sneeuw, rust en overweldigende natuur. Alle drie de gebieden, Banff Mount Norquai, Sunshine Village en Lake Louise zijn vanuit de dorpen te bereiken via gratis shuttle busjes en vallen allemaal onder de zelfde ’tri-area’ skipas.  Canada is ook bekend om de skisafari’s en het heliskiën.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: