JPR Reizen

Vakantie Cambodja

Vakantie Cambodja – Het toerisme staat in Cambodja nog grotendeels in de kinderschoenen, maar is tevens één van de snelst groeiende sectoren van de economie. Dit is dan ook niet zonder reden, want tot de bezienswaardigheden van dit prachtige land behoren onder meer het bekende Angkor tempelcomplex, de Preah Vihear tempels, de hoofdstad Phnom Penh, de killing fields en ook de stranden van Sihanoukville en Kep worden langzaamaan ontdekt.

Klik hier voor Vakantie Cambodja vanaf België
Klik hier voor Vakantie Cambodja vanaf Nederland

Booking.com

Goedkope Vakantie Cambodja

Goedkope Vakantie Cambodja

Nederland Vlag Belgie
Kras
Sawadee
Tui
Vliegtickets
Momondo
Sawedee
Trivago
Vliegtickets

Backpacken – U zou een backpack route door Cambodja in een week kunnen afleggen, maar het iets rustiger aan doen is natuurlijk beter. Door het langzamer te doen heeft u genoeg speling om onderweg nog iets anders leuks te doen of ergens een paar extra dagen te blijven hangen. Nadat u de culturele must do’s van Cambodja gezien heeft, kunt u in Sihanoukville bijkomen en lekker op het strand liggen. De boottocht van Siem Reap naar Battambang reizen duurt, afhankelijk van de stand van het water, vijf tot negen uur. Van Battambang naar Phnom Penh en van Phnom Penh naar Sihanoukville duurt met de bus ongeveer vier uur.

Rondreis – De hoogtepunten zoals Angkor Wat, Phnom Penh en het strand van Sihanoukville mogen uiteraard niet ontbreken tijdens uw rondreis Cambodja. Maar ook een bezoek aan de onbekendere plaatsen en bezienswaardigheden zijn zeer zeker de moeite waard. De prachtige natuur in het noordoosten kunt u beleven in Ratanakiri en Mondulkiri waar we onderweg de rustgevende plaatsen Kratie en Stung Treng aan doen. Het achterland van de kust en bij Battambang kunt u kennis maken met het boerenleven en de dagelijkse werkzaamheden van de mensen in de dorpen.Rondreis Cambodja

Vliegtickets – Indien u opzoek bent naar een goedkope vlucht naar Cambodja check dan eens de bovengenoemde reissites, want daar worden vliegtickets (incl. Malaysia Airlines en Lufthansa) tegen zéér lage prijzen aangeboden. De tickets voor de vliegreis kunt u daar snel en gemakkelijk via deze websites reserveren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: