JPR Reizen

Vakantie Brazilië

Brazilië staat voor bruisende wereldsteden, een eindeloos regenwoud en immense watervallen. Maar ook voor wildlife in de Pantanal, kilometers lange palmenstranden, barokke kerken vol goud en arme favela’s op berghellingen. Het is de uitbundige Braziliaanse manier van leven vol opzwepende sambaklanken, carnaval en natuurlijk voetbal, dé nationale passie.

Klik hier voor Vakantie Brazilië vanaf België
Klik
hier voor Vakantie Brazilië vanaf Nederland

Booking.com

Klik Brazil Travel voor Reisbureaus in het Buitenland

Goedkope Vakantie Brazilië

Goedkope Vakantie Brazilië

Nederland Vlag Belgie
Baobab
Trivago
Vliegtickets
Momondo
Trivago
Vliegtickets

Rondreis – Bezoek in dit prachtige land de schitterende stranden van de provincies Bahia, Pernambuco, Ceará en Rio Grande do Norte, of de historische steden Rio de Janeiro, Recife en Salvador. En niet te vergeten: de natuurlijke schatkamer van Brazilië, het Amazone-gebied. Bahia, de staat waar Brazilië werd ontdekt door de Europeanen, is gezegend met ruim negenhonderd kilometer strand en vele beschermde natuurgebieden zoals het Nationale Park Chapada Diamantina. Kortom… Brazilië is een heerlijke, kleurrijke en zeer veelzijdige vakantiebestemming die erop wacht om door u ontdekt te worden!

Stedentrip – Met een stedentrip naar Rio de Janeiro bent u er lekker even helemaal tussenuit. Of u Rio de Janeiro nu bezoekt om te shoppen, tot rust te komen, of juist om zo veel mogelijk cultuur op te snuiven, u zult zich altijd prima vermaken in deze levendige stad. Van de stranden is de Copacabana het meest bekend. Eens in het jaar, maar dan wel dagen lang, staat Rio in het teken van Carnaval. Hoogtepunt is de parade op de Sambadrome waar de vele sambascholen aan deelnemen. Christus de Verlosser houdt Rio de Janeiro vanaf grote hoogte constant in de gaten. Het immense beeld van Jezus Christus staat op een ruim 700 meter hoge berg.

Strandvakantie– Zoekt u een bestemming buiten Europa voor een heerlijk ontspannen zon- en strandvakantie? Met een vliegreis naar Brazilië kunt u profiteren van temperaturen die het hele jaar aangenaam zijn. Boek een appartement of hotel in Braziliaanse kustplaatsen als Ponta Negra, Pipa, Fortaleza of Via Costeira.

Goedkope Vliegtickets Brazilië

Vliegtickets – Via deze pagina of onze Goedkope Vliegtickets kunt u goedkope tickets voor uw vliegreis naar Brasilia, Rio de Janeiro of Sao Paolo snel en gemakkelijk  reserveren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: