JPR Reizen

Vakantie Bonaire

Voor een tropische vakantie Bonaire bezoeken is een belevenis die haar weerga niet kent. Dit eiland ligt in het zuidelijke deel van de Caribische Zee ligt voor de kust van Venezuela en zit qua grootte tussen Ameland en Vlieland in. Sinds 2012 maakt het in de vorm van een bijzondere gemeente deel uit van Nederland. Het eiland Bonaire zal voor de meeste mensen echter synoniem staan aan zon, zee en vakantie of wel last minute reizen en dat is ook wat het volop te bieden heeft.

Klik hier voor Vakantie Bonaire vanaf België
Klik hier voor Vakantie Bonaire vanaf Nederland

Booking.com

Goedkope Vakantie Bonaire

Goedkope Vakantie

Hieronder vindt u de meest voordelige reisbureaus voor uw droomvakantie naar het tropische eiland Bonaire. Indien u alleen op zoek bent naar vliegtickets bent u hier ook op het juiste adres.

Nederland Vlag Belgie
Cruise
Stip
Trivago
Vliegtickets
Momondo
Vliegtickets

Auto Huren – We raden u aan om voor aankomst op dit mooie eiland al een reservering voor een huurauto te maken. Dit is vaak goedkoper en zo loopt u ook niet het risico dat de door u gewenste auto niet langer beschikbaar is.

Cruise – Bonaire is een van de meest populaire cruisebestemmingen van de Cariben. De winkeltjes en de gezellige markt in Kralendijk fungeren als een magneet op de passagiers van de grote cruiseschepen. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden voor de reizigers van de cruiseschepen om het eiland beter te leren kennen door middel van het huren van een auto of het maken van een excursie.

Excursies & Activiteiten – Bonaire is minder toeristisch dan Aruba en Curaçao en vooral in trek bij mensen die rustiger willen genieten van het tropische klimaat en van de watersport mogelijkheden. Ook is op Bonaire autohuur mogelijk waardoor u de binnenlanden in kunt trekken en op safari kunt gaan in het Washington Slagbaai nationaal park. Voor de duikers is er meer dan voldoende te zien van de vele beschermde vissen, schildpadden en natuurlijk het beschermde koraal dat de westkust flankeert

Hotels & Resorts – U hoeft om van al het moois op het eiland te kunnen genieten geen villa in Bonaire te bezitten, want hoewel minder toeristisch dan de andere twee ABC eilanden, zijn er voldoende resorts, hotels en appartementen te vinden voor uw verblijf.

Bonaire Cruise

Stranden – Ieder strand op Bonaire heeft zo zijn eigen karakter, identiteit en mogelijkheden. Op sommige stranden is het kijken en bekeken worden en bevinden zich de trendy restaurants en hippe beach bars. Andere stranden zijn daarentegen juist weer rustig en pittoresk en zijn populair bij families met kinderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: