JPR Reizen

Vakantie Barbados

Vakantie Barbados – Het tropische eiland Barbados met haar prachtige stranden is een prima bestemming voor een heerlijke vakantie. Het ligt op de grens van de Caribische Zee en de Atlantische Oceaan, waardoor het een ruige oostkust heeft en een rustige westkust. Ontdek de schitterende onderwaterwereld, maak een fascinerende Island tour en laat u meenemen naar de overweldigende schoonheid van dit eiland.

Klik hier voor Vakantie Barbados vanaf België
Klik hier voor Vakantie Barbados vanaf Nederland

Booking.com

Luxe Vakantie Barbados

Goedkope Vakantie Barbados

Nederland Vlag Belgie
Cruise Travel
Vliegtickets
Trivago
Vliegtickets

Cruise – Dit eiland is een mooie tussenstop op uw cruise. Het eiland Barbados is als een mooie droom die werkelijkheid is geworden. Met stranden als uit een sprookjesboek, een gastvrije bevolking, een overvloed aan tropische vogels en een rijkdom aan kleurige en exotische bloemen. Naast de prachtige stranden behoren tot de grote attracties van Barbados ook de rijke en ruige schoonheid van de noord- en oostkust met de adembenemende klippen en rotsformaties en de Harrison’s Cave, een breed uitlopende druipsteengrot die als een wereldwonder geldt. Historische bezienswaardigheden zijn de talrijke suikerfabrieken en plantagewoningen uit de vorige eeuw.

Strandvakantie – Voor een ideale, zonnige en ontspannen vakantie is Barbados zeer geschikt. Tijdens uw ontspannen vakantie Barbados in de zon is er naast het op strand liggen, ontzettend veel te beleven. Uw vakantie is dus zo actief te maken als u zelf wilt, huur een waterscooter, spring van een berg of speel een eenvoudig potje tennis. Tijdens uw vakantie op Barbados hoeft u zich dus ook niet snel te vervelen. Bovendien is Barbados ook voor kinderen zeer veilig, op elk strand loopt wel strandwacht rond.

Barbados Cruise

Vliegtickets – Bent u voor uw vakantie of zakenreis op zoek naar voordelige vliegtickets vanaf Brussel, Düsseldorf of Schiphol naar Bridgetown, Barbados?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: