JPR Reizen

Vakantie Bahrein

Bahrein is de verborgen schat van het Midden-Oosten. Deze eilandenarchipel ligt in de Perzische Golf en bestaat uit 33 eilanden welke onderling verbonden zjin. Bahrein ligt tussen Saoedie-Arabië en Qatar. Bezoek de onderstaande reisaanbieders, want buiten de eerder genoemde reizen kunt u daar ook hotels, strandvakanties en vliegtickets naar Bahrein boeken.

Klik hier voor Vakantie Bahrein vanaf België
Klik hier voor Vakantie Bahrein vanaf Nederland

Booking.com

Luxe Vakantie Bahrein

Nederland Vlag Belgie
Vliegtickets Trivago
Vliegtickets

De hoofdstad van Bahrein is Manama. Bahrein is een klein landje wat erg rijk is geworden van het zwarte goud: olie. Verder kunt u Bahrein kennen van het eerste Formule 1 Circuit in het Midden-Oosten.

Bahrein Cruise

De bevolking leeft grotendeels van toerisme. Aan de kustlijn vind u vele luxe hotels en een paar mooie zandstranden. Het mooiste strand van Bahrein is Al Jazayir. De wateren rondom Bahrein staan bekend om de vele koraalsoorten en de grote oesters. Het land staat dan ook bekend onder duikers die duiken naar parels, koraalriffen en wrakken (scheepswrakken en vliegtuigwrakken). Bahrein staat verder bekend om de exotische vruchten zoals de mango, banaan, citroen en dadels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: