JPR Reizen

Vakantie Bahama’s

De 700 eilandjes waaruit de Bahama’s bestaan bezitten allemaal romantische palmstranden. Zon, zee en strand zijn de grootste toeristentrekkers, maar is zeker niet het enige wat de eilandengroep te bieden heeft. De Bahama’s worden omringd door koraal en een fascinerende onderwaterwereld. Liefhebbers van duiken, snorkelen en vissen zullen er zeker niets te kort.

Klik hier voor Vakantie Bahama’s vanaf België
Klik hier voor Vakantie Bahama’s vanaf Nederland

Booking.com

Luxe Vakantie Bahama's

Luxe Vakantie Bahama’s

Nederland Vlag Belgie
Cruise Travel
Vliegtickets
Momondo
Vliegtickets

Cruise –  De enige manier om de Bahama’s over water te bezoeken is door middel van een cruise. Vanuit Florida gaan er meerdere cruiseboten richting de Bahama’s. Veel vaarschema’s bestaan uit een cruise van 3, 4 of 5 dagen. Langere cruises richting de Bahama’s zijn vaak in combinatie met andere bestemmingen binnen het Caribisch gebied, zoals de Maagdeneilanden en Puerto Rico. De korte cruises worden ook vaak gecombineerd met een dag Key West. Een ideale manier om ook deze plaats een dagje mee te kunnen nemen zonder daarvoor twee keer vier uur over de Overseas Highway te moeten rijden.

Hotels – Het aanbod aan hotels bij de bovengenoemde reisaanbieders is gevarieerd en aan u is de keuze welke accommodatie voldoet aan uw wensen voor wat betreft ligging, kwaliteit, ambiance, faciliteiten en prijsniveau. Of het nu een trendy designhotel, een luxueus hotel dan wel een populair familiehotel betreft, zij zullen u kundig adviseren bij uw vakantiekeuze.

Strandvakantie – Eigenlijk is de Bahama’s één groot strand. Vrijwel alle eilanden bezitten prachtige hagelwitte zandstranden met kristalhelder water. De watertemperatuur komt nooit onder de twintig graden Celsius uit. Een aantal van de bekendste zijn: Cabbage Beach op Paradise Island bij New Providence, Cable Beach bij Nassau op New Providence, Pink Sands op Harbour Island bij Eleuthera en de stranden van Conception Island bij San Salvador.

Bahama's Cruise

Vliegtickets – Bij bovengenoemde reisexperts boekt u tegen uiterst aantrekkelijke tarieven vliegtickets naar de Bahama’s. De Bahama’s zijn een reisbestemming waar u een prachtige rondreis kunt maken per huurauto op één van de eilanden, maar uiteraard behoort eilandhoppen per schip ook tot de mogelijkheden. Veel reisbureaus op onze website zijn een expert op het gebied van scherp geprijsde vliegtickets.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: