JPR Reizen

Vakantie Australië

Een vakantie Australië betekent een reis Down Under; droomreis naar uitgestrekte, onwereldse landschappen, dicht regenwoud en eindeloze surfstranden aan de andere kant van de wereld. Ga er sterren kijken in de Outback, op een bootje zoeken naar crocs of kopje onder in het Great Barrier Reef.

Klik hier voor Vakantie Australië vanaf België
Klik hier voor Vakantie Australië vanaf Nederland

Booking.com

In trendy steden als Sydney en Melbourne woont een mix van relaxte Aussies, Aziatische migranten en Aboriginals met hun mysterieuze cultuur. Daarbuiten een land met kangoeroes, koala’s en andere uitheemse dieren die alleen in Australië voorkomen. De meeste reizigers plannen een dikke 3 weken, maar er is zoveel te doen dat het lastig kan zijn om te kiezen. Bekijk daarom de hieronder vermelde reisaanbieders zorgvuldig voordat u uw keuze maakt.

Goedkope Vakantie Australië

Nederland

Vlag Belgie

Sawadee
Trivago
Sawedee
Vliegtickets

Backpacken Australië Australië is een paradijs voor jonge backpackers. Je reist er namelijk gemakkelijk rond, je maakt er snel nieuwe vrienden en er zijn enorm veel dingen te zien en te doen. Leer surfen met de locals, huur een campervan en reis rond in je eigen tempo of ga duiken op het Great Barrier Reef.

Fly Drive Australië – Het vakantieland bij uitstek voor een Fly Drive is natuurlijk Australië. Backpackers, gezinnen, vrienden of verliefde stelletjes kiezen met grote regelmaat voor deze fijne manier van reizen. Na de lange vlucht, die hoort bij een Fly Drive Australië, staat er een huurauto voor u klaar. Alles even controleren, de auto en de papieren en vervolgens uw krabbel zetten. Dan door naar de eerste accommodatie voor een verfrissende douche en rustig acclimatiseren. En vooral genieten en goed om u heenkijken, want uw droomreis is werkelijkheid geworden.

Rondreis Australië – Tijdens de rondreis door Australië kunt u  o.a. Sydney, Melbourne, Adelaide, Kings Canyon, Ayers Rock en Cairns bezoeken. Tijdens uw rondreis kunt u de meest uiteenlopende Australische landschappen waaronder ook het Kakadu nationaal park en het Great Barrier Reef ontdekken.  Vanwege de grote afstanden is het ook een avontuur om gebruik te maken van de Ghan (trein) van Alice Springs naar Katherine of het maken van een binnenlandse vlucht van bijvoorbeeld Darwin naar Cairns.

Goedkope Vliegtickets Australië

Vliegtickets – Vergelijk alle prijzen voor vliegtickets van bijvoorbeeld Cathay Pacific, Emirates, Malaysia Airways of Qantas naar Australië bij de bovengenoemde ticketsites. Bezoek onze pagina Vliegtickets voor de beste deals voor vluchten naar o.a. Adelaide, Brisbane, Canberra, Darwin, Perth en Sydney.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: