JPR Reizen

Treinreizen & Treinvakanties

Op deze pagina vindt u alle mogelijke treinreizen binnen en buiten Europa. Dus heeft u geen zin om lang in de auto of bus te zitten en wilt u toch iets zien van de omgeving waar u doorheen reist kies dan een comfortabele vakantie per trein. Hieronder vindt u de beste en goedkoopste aanbieders van treinreizen. Bezoek zo o.a. de websites van TUI en De Jong Intra Vakanties om deze zo qua kosten en mogelijkheden met elkaar te vergelijken.

Boek hier Treinreizen bij een reisbureau in België
Boek hier Treinreizen bij een reisbureau in Nederland

Booking.com

Klik Train Travel voor een Reisbureau in het Buitenland

Goedkope Treinvakantie

Goedkope Treinreizen

Nederland Vlag Belgie
Jong Intra Tui

Alpen Expres – Met de Alpen Expres heeft u  géén last van files, slechte weersomstandigheden of lange donkere nachten. Zo kunt u lekker met een boekje en een drankje in uw eigen coupé met bed naar de sneeuw in bijvoorbeeld het Oostenrijkse Kitzbühel, St. Johan in Tirol en Zell am See of naar de Italiaanse wintersportgebieden bij Campitello, Canazei en Selva.

Autoslaaptrein – Met de autoslaaptrein rijdt u ‘s-nachts door Europa en geeft bij het instappen al het ultieme vakantiegevoel. Dag files, dag eindeloze uren op de achterbank, dag overvolle tankstations! De autoslaaptrein is comfortabel en zonder stress brengt deze trein terwijl u slaapt naar Noord-Italië en Slovenië waarvandaan u zo bij uw vakantiebestemming in de Côte d’Azur, Kroatië, Sardinië of Toscane bent . U kunt genieten van een eigen coupé, een wisselend landschap, lekker drankje bij de hand en alle ruimte om de benen te strekken.
Fietsers kunnen hun fiets op een speciaal fietsenrek met deze trein meenemen. Gaat u zonder auto, motor of fiets naar uw vakantiebestemming, dan zijn er ook extra in- en uitstapmogelijkheden.

Interrail & Passen – Reis met een beperkt budget heel Europa door te InterRailen en bezoek zo landen als Groot-Brittannië, Roemenië en Tsjechië. Ook kunt u natuurlijk de beste muziekfestivals en unieke culturele evenementen in landen als Duitsland, Frankrijk en Spanje bezoeken. U kunt bij sommige van de bovenstaande websites de InterRail Global Pass bestellen om flexibel met de trein te reizen in 30 Europese landen of  een InterRail One Country Pass bestellen, om zo uw favoriete Europese land te verkennen.

Stedentrips – U kunt ook per trein vele mooie Europese steden gaan bekijken, zoals Antwerpen, Berlijn, Londen of Milaan. U kunt dan buiten het treinkaartje bij de bovengenoemde websites ook gelijk uw hotel boeken.

Trans Siberië Express – Geniet tijdens deze wereldberoemde treinreis van o.a. de Siberische Taiga, immense rivieren, het dagelijkse Russische leven in de trein, het Baikalmeer, de strakblauwe luchten van Mongolië, de Gobi-woestijn, nomadententen, kuddes kamelen, drie culturen, de Chinese Muur en de keuken van drie verschillende landen in restauratierijtuigen. Naast de Trans Siberië Express kunt u ook kiezen voor de Transmongolië Express, Transmantsjoerije Express, Noord-Korea Express en de Tibet Express.

Treinkaartjes – Bij verschillende websites kunt u ook losse treinkaartjes (incl. groepstickets) bestellen van o.a. de DB Bahn, NS en NMBS naar bijvoorbeeld Amsterdam, Basel, Brussel of Parijs. U reist dan per Eurostar, ICE, Fyra, Thalys of andere trein snel en goedkoop van de ene naar de andere plaats binnen Europa.

Goedkope Treinreizen

Treinrondreis – Reis met de Amtrak door de Verenigde Staten, ‘The Ghan’ door Australië, de supersonische Japanse treinen, de Shongololo trein-safari in Zuidelijk Afrika of zelfs rond de wereld met de trein. Of maak een reis met één van de legendarische treinen zoals de Oriënt Express, de Royal Scotsman of de ‘Journey through the Clouds’. Binnen Europa zijn de treinreizen binnen Engeland, Schotland en Zwitserland echte aanraders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: