JPR Reizen

Reisverzekering

U wilt natuurlijk zoals iedereen zorgeloos op vakantie. Zorgt u dan wel voordat u vertrekt een kortlopende of doorlopende reisverzekering afsluit bij één van de hieronder genoemde betrouwbare en goedkope verzekeringsmaatschappijen. Dus of u, uw gezin, uw familie, uw vrienden  nu naar de sneeuw of zon gaat vergelijk deze verzekeringsmaatschappijen qua dekking en prijs met elkaar en sluit uw verzekering dan gelijk eenvoudig en snel af.

Klik hier om een Reisverzekering af te sluiten in België
Klik hier om een Reisverzekering af te sluiten in Nederland

Booking.com

Klik Travel Insurance om een Reisverzekering in het Buitenland af te sluiten

Goedkope Reisverzekering

Goedkoopste Reisverzekeringen

Nederland Vlag Belgie
Aegon
Ditzo
Kortlopende Reisverzekering – Gaat u maar 1 keer per jaar op vakantie, dan is de kortlopende verzekering de beste keuze voor u en uw gezin.

Doorlopende Reisverzekering – U bent met deze verzekering het hele jaar door bij elke reis goed verzekerd. Gemakkelijk, want u hoeft alleen nog maar te boeken en uw koffers te pakken. Bovendien bent u ook voordeliger uit dan elke keer een losse reisverzekering af te sluiten.

Standaard Verzekerd – Meestal bent u voor zowel voor uw kortlopende -als doorlopende verzekering verzekerd voor hulpverlening (incl. buitengewone kosten en repatriëring), bagage, schade aan vakantieverblijf en geld.

Aanvullende Dekkingen – Let op dat u meestal voor sommige omstandigheden een aanvullende dekking moet afsluiten, zoals medische zekerheid, wintersport, reisrechtsbijstand en automobilistenhulp. Vergeet tevens niet uw annuleringsverzekering af te sluiten.

Dekkingsgebied – Bij het afsluiten van een reisverzekering is het verstandig om goed te kijken naar het dekkingsgebied. Bij een kortlopende reisverzekering kunt u  meestal naast een Europadekking en Werelddekking zelfs kiezen voor een dekking binnen de Benelux.

Overige verzekeringen – Mocht u in het buitenland gaan werken, stage gaan lopen of gaan studeren dan kunt u bij sommige van de bovengenoemde verzekeringsmaatschappijen ook een verzekering afsluiten. Dit geldt overigens ook indien u op zakenreis, taalreis gaat of in het buitenland vrijwilligerswerk gaat doen. Ook voor degene die juist in België of Nederland komen studeren bieden zij de perfecte verzekeringen aan. Bezoek Goedkope Verzekeringen voor het goedkoop afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering, autoverzekering, inboedelverzekering, zorgverzekering of ander soort verzekering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: