JPR Reizen

Reisverslagen

Bij Boekjereis.net vindt u de beste en mooiste reisverhalen en reisverslagen uit alle delen van de wereld welke veelal geïllustreerd zijn met mooie foto’s, handige plaatjes en leuke filmpjes. Ook kunt u zelf een online reisverslag maken waar u al uw ervaringen van uw reis of vakantie kunt vastleggen en delen met uw familie, vrienden, collega’s en iedereen die graag wilt lezen en zien wat u op uw vakantie allemaal beleefd heeft.

Beste Reisverslagen

Mooiste Reisverhalen en Reisverslagen

Lees hier leerzame en mooie reisverhalen over exotische strandbestemmingen, leuke dagtrips, avontuurlijke wintersportbestemmingen en schitterende dorpjes en grote steden. Zo geven reizigers die er zelf geweest zijn u handige tips over bijvoorbeeld het weer, reistijden, hotels, uitgave voor eten en drinken, uitgaan en de politieke situatie in een bepaald gebied of land.

Booking.com

Zelf een reisverslag maken?

U kunt natuurlijk ook uw eigen reisverslag op onze website plaatsen. Stuurt u hiervoor uw verhaal van maximaal 2500 woorden en 5 foto’s of plaatjes (of 2 filmpjes) naar info@boekjereis.net en wij zullen deze dan voor u plaatsen. Dus heeft u een leuk verhaal over een camping of hotel, een mooi filmpje van uw dagje uit naar bijvoorbeeld een dierentuin of museum, unieke foto’s van uw stedentrip of een leerzaam reisverslag over uw rondreis door een bepaald gebied of land, twijfel dan geen moment en deel uw ervaringen met ons en bovendien heeft u zo zelf ook nog altijd een mooi naslagwerk online en dit natuurlijk helemaal gratis!

Mooie Reisverhalen

Let op! Wij kunnen sommige teksten en/of foto’s, filmpjes en plaatjes weigeren te plaatsen.

Nu al zin in vakantie?

Heeft u na het lezen van al die mooie reisverslagen zin om zelf op vakantie te gaan of wilt u na het schrijven van uw avonturen van de afgelopen reis zin om nieuwe bestemmingen te ontdekken? Bezoek dan de onder genoemde reisaanbieders voor goedkope busreizen, campings, cruises, hotels, rondreizen, stedentrips, strandvakanties, vliegtickets, weekendjes weg en wintersportbestemmingen:

Corendon
Kras Reizen
Tui

Wij van Boekjereis.net hopen dat de reisverslagen u helpen bij de keuze van uw reisbestemming en dat u na uw reis dan zelf ook uw reisverslag aan ons zend, zodat u zo andere mensen ook uw mooie ervaringen en handige tips kunt laten weten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: